Görüş Bildir
Haberler
Sokağa Çıkma Yasağı İlk Günden Delindi; Eminönü Adeta Panayır Yeri...

Sokağa Çıkma Yasağı İlk Günden Delindi; Eminönü Adeta Panayır Yeri...

Son risk haritasında 'kırmızı' kategoride yer alan İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması ilk gününde delindi. Eminönü'deki akılalmaz kalabalık NTV canlı yayına yansıdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

29 Mart’ta açıklanan risk haritasında aralarında İstanbul'un da olduğu 58 il 'Çok yüksek riskli' iller kategorisine dahil olmuştu. 

Bugün bu 58 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor ancak Eminönü'nden gelen görüntüler yasağın ilk günden delindiğini gösterdi.

NTV muhabiri Eminönü'nden canlı yayın yaparken arkasındaki kalabalık dikkatlerden kaçmadı 🎥

NTV muhabiri Osman Terkan, yayın sırasında yoğunluk haritasını açarak Eminönü'nün kırmızı olduğunu gösterdi ve 'Bu çevreyi görüyorsunuz, çok yüksek riskli bölge olarak gösteriliyor. İşte Yeni Cami çevresi ve Eminönü çevresinde çoğunlukla turist var ve hepsi maskesiz. Yoğun bir kalabalık var, parklarda oturanlar da yürüyenler de var' dedi.

Herkesin fiziki kuralları ihlal ettiğini söyleyen Terkan, sözlerine şöyle devam etti:

'İstanbul'da risk altında çünkü kurallara uymuyorlar. Maskeler olması gerektiği gibi takılmıyor. Denetimler devam ediyor, zaman zaman kontroller yapıyor ekipler. Ancak ne yazık ki, istenen tablo bu değil. Yetkililerin çağrıları dinlenmiyor. Bu görüntüler vaka sayılarını artıracak'.

Görüntüler sosyal medyanın da gündemindeydi 👇

Görüntüler sosyal medyanın da gündemindeydi 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
49
21
9
9
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Yayın bilerek böyle yapıldı. Korona arttı çünkü insanlar laf dinlemiyor , sokağa çıkıyor , maske takmıyor demek için . Siz de bunu yediniz öyle mi ? Akp kong... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

ahanda aynende tam olarak böyle...

Mr.Hate

Hoca osurursa cemaat sıçar diye bir laf var, baştakiler keşke osursalardı, bildiğin sıçtılar, e cemaat de durur mu? Sıvamış işte alksdjalsdka

Pasif Kullanıcı

ee uyduğumuz zamanlara sayın..mk turistlerine niye serbest? onlar robot mu? kongreleri milletin gözüne gözüne sokarsanız,bu millette sizi sklemez.bu kadar ba... Devamını Gör