Görüş Bildir
Haberler
Sneijder: "Sözleşmeyi Değil 2 Kupayı Düşünüyorum"

Sneijder: "Sözleşmeyi Değil 2 Kupayı Düşünüyorum"

Enver K.
02.05.2015 - 10:38 Son Güncelleme: 02.05.2015 - 10:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hollandalı oyuncu ne sözleşme ne de transfer konularını düşünmediğini, tek isteğinin iki kupayı da kaldırmak olduğunu belirtti.

Ligde deplasmanda Erciyes'e Arena'da Karabük'e, Avrupa'da Arsenal'e duran toptan gol atan Wesley Sneijder bu sezonki 4. frikik golüne kupadaki Sivasspor maçında imza attı. Sneijder maçtan sonra  'Bu sezon 4 frikik golün var. Kariyer rekoru mu kırdın?' sorusuna şu cevabı vardı: 'Kaç frikik golü oldu ya da rekor mu inanın bilmiyorum. Açıkçası geçmişe bakmak istemiyorum. Ben her zaman geleceğe bakıyorum. Hem futbol hayatımda hem de özel hayatımda.. Umarım gollerim devam eder.' Hollandalı futbolcu, 'Avrupa'dan teklif aldın mı? Galatasaray ile görüştün mü?' sorumuza ise 'Galatasaray'da iki kupayı birden kazanmak istiyorum. Başka bir düşüncem yok şu an... Ne sözleşme ne teklif ne de başka bir şey... Türkiye Kupası ve ligde şampiyonluğu bir arada yaşamak en büyük arzum. Bu benim kariyerim için unutulmaz bir an, unutulmaz bir sezon olur' yanıtını verdi.

'BEN ŞİMDİ KİMİNLE TAVLA OYNAYACAĞIM'

Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın 23 Mayıs'taki seçim öncesinde hiçbir listede yer almayacağının netleşmesi üzerine Felipe Melo ile Wesley Sneijder büyük şok yaşadı. Sneijder'in, 'Ben şimdi kiminle tavla oynayacağım' diye takıldığı Albayrak'ın Hollandalı oyuncuya, 'Her zaman buralarda olacağım' sözü verdiği öğrenildi. ' Sen gittin F.Bahçe şampiyon oldu. Bak yine gidiyorsun' diyerek sitem eden Melo'ya ise Albayrak'ın cevabı, 'Yapma! Böyle söyleme! Ben mi oynuyorum. Siz oynuyorsunuz' diye cevap verdiği bildirildi. Albayrak'ın iki oyuncuya da ayrılığın çok uzun sürmeyeceğini söyleyerek kafaları karıştırdığı gelen bilgiler arasında...

Sabah

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0