Görüş Bildir
Haberler
Sneijder'in Menajerinden Çarpıcı Sözler

Sneijder'in Menajerinden Çarpıcı Sözler

Fatih
31.10.2014 - 20:16

Sneijder'in Menajerinden Çarpıcı Sözler

Wesley Sneijder'in menajeri Albers, Hollandalı oyuncunun Kasımpaşa karşısında 11 çıkmaması ile ilgili konuştu ve yaşanan problemlere de açıklık getirdi.  

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli tarafından Kasımpaşa maçının ilk 11'ine alınmayan Sneijder , sarı-kırmızılılarda gündemin birinci sırasına oturdu.

Hafta içinde Florya'dan gelen haberler Sneijder'in sıkıntılı olduğunu yönündeydi. Bu konuya ilişkin açıklama yapan Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers, Sneijder'in Prandelli'nin aldığı 3 günlük kampın kendisine bildirim şeklinden rahatsız olduğunu söyledi.

Cep telefonuna yollanan kamp mesajına sinirlenen Sneijder, kendisiyle yüz yüze iletişime geçilmemesi nedeniyle rahatsızlık yaşadı.

Hollandalı yılıdızın olayı çok büyütmediğini söyleyen Guido Albers , 'Sneijder sorunu çok uzatmadı ve kampa katıldı. İlk 11'e neden alınmadığını kendi de bilmiyor. Çok formda ve oynamak istiyor' dedi.

Hafta içinde G.Saray yönetimin düzenlediği moral yemeğine futbolcular eşleriyle katılırken Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nin yemeğe davet edilmediği ve bu konuda bir açıklamanın yapılmadığı iddia edildi.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın