Görüş Bildir
Haberler
Sneijder'in Menajeri Albers: "G.Saray'ın Bizi Çağıracağı Günü Bekliyoruz"

Sneijder'in Menajeri Albers: "G.Saray'ın Bizi Çağıracağı Günü Bekliyoruz"

Fatih
23.07.2015 - 18:59

Albers: "Galatasaray bize sözleşme uzatmak istediğini söyledi"

Albers: "Galatasaray bize sözleşme uzatmak istediğini söyledi"

Galatasaray'ın kuşkusuz en büyük yıldızkı Wesley Sneijder. Ve Hollandalı'nın bir senelik sözleşmesi kaldı. Geçtiğimiz Ocak ayından itibaren herkes 'Wesley kalıyor mu, gidiyor mu?' sorsunun peşinden koşuyor. Lig bitti, Galatasaray şampiyon oldu. Ama hala Sneijder ile sözleşme uzatılmadı. 

Bugün yapılan antrenman sonrası Wesley Sneijder'in gazetecilere sert çıkışı sonrası kamuoyu 'Bu gerginlik neden?' sorusunu sordu. İşte Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers'in hem bugünkü küçük gerginlik, hem de sözleşme ile ilgili söyledikleri:

'Wesley geçen sene Dünya Kupası sebebiyle tatil yapamadı. Ailesine zaman ayıramadı. Bu sezon şampiyonluk geldi. Çok yorgundu. Biraz uzun dinlenmek istedi. Hocası da buna izin verdi. Tahmin ediyorum Wesley de bunu fazlasıyla haketti. Ve tekrar baba olmanın heyecanında. Takıma döndü. Hazır olmak için 2-3 haftaya ihtiyacı var. Bütün bunlar bilinmesine rağmen hemen onun hakkında haberler yapmak galiba onun bu kez moralini bozmuş. Bu haberleri haketmiyor. Onun ne yaptığına ve ne yapacağına bakmak lazım. Tatilden döndükten 2 gün sonra 'kilo almış' demek çok iyi niyetli bir yaklaşım değil.

Sözleşme konusuna girersek. Basında çıkan altını çizerek söylüyorum aptalca haberlere bakmayın. Ne bir para ne de süre pazarlığı oldu. Galatasaray bize sözleşme uzatmak istediğini söyledi. Biz de bunu kabul ettik. Ama üzerine ne para ne de süre konuştuk. Başka bir kulüpten teklif de almadık. Kimseyle de masaya oturmadık. Galatasaray'ın bizi çağıracağı günü, onlarla görüşeceğimiz günü bekliyoruz. Tahmin ediyorum Cenk (Ergün) beni yakın zamanda arar. Konuşuruz. Burada en ufak bir problem yok. Taraflar olarak birbirimize saygılıyız. Görüşme gününü bekliyoruz.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Kilomu Konuşmaktan Vazgeçin"

"Kilomu Konuşmaktan Vazgeçin"

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, idman sonrasında basın mensuplarını azarladı.

İdmanın ardından soyunma odasına girerken basın mensuplarına yönelen Sneijder, 'Artık kilomu ve kontratımı konuşmaktan vazgeçsin. Kesin şunu.' diye bağırdı.

Tatilini tamamlayıp kampa katılan Sneijder için kilo fazlası olduğu yönünde haberler yapılmıştı.

https://twitter.com/sporxekstra/status/624164481497722880

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0