Görüş Bildir
Haberler
Sneijder: "Geçmişten Dersimizi Aldık"

Sneijder: "Geçmişten Dersimizi Aldık"

Fatih
29.06.2014 - 23:04

Sneijder: "Geçmişten Dersimizi Aldık"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Hollandalı iki yıldızı Meksika maçından sonra çok özel açıklamalarda bulundu.

Meksika karşısında attığı golle takımına hayat veren Galatasaray'ın Hollanda lı yıldızı Wesley Sneijder , geçmişte yapmış oldukları hatalardan ders aldıklarını ifade etti.

Artık daha tecrübeli olduklarını ifade eden Sneijder, NOS 'a verdiği demeçte, '2012 yılından çok şey öğrendik. 4 yıl öncesinden çok daha farklıyız. Maçlardan önce çok fazla yol yapıyoruz ama her şeyi mükemmel bir şekilde ayarladık. Burada olmak çok büyük bir haz veriyor.' şeklinde konuştu.

Sahada farklı bir görevi olduğunu belirten 30 yaşındaki yıldız, 'Bambaşka bir görevim var ama bu önemli değil. Yakın mesafeden birkaç gol kaçırdım. Bu sefer topun ağlara gittiğini görünce, 'Evet!' dedim.' ifadelerini kullandı.

KUYT: 'BU BİR TESADÜF OLAMAZ'

Milli takım formasıyla 100. maçına çıkan Dirk Kuyt ise, 'Babam bundan tam 7 sene önce vefat etmişti. Bugün 100. maçı deviren 7. Hollandalı oldum. Bu bir tesadüf olamaz.' dedi.

Fortaleza'daki yüksek sıcaklığa değinen 33 yaşındaki futbolcu,' Böyle bir sıcaklık görmedim. Aruba'da sık sık oynardım. Ama böyle bir şey yok. Bu sıcakta 10 dakika bile top oynanmaz.' açıklamalarında bulundu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/5447/mill...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın