Görüş Bildir
Haberler
Slaven Bilic: 'İstediğimizi Alacağız'

Slaven Bilic: 'İstediğimizi Alacağız'

Mustafa Murat ARSLAN
15.03.2014 - 09:16 Son Güncelleme: 15.03.2014 - 12:08

Slaven Bilic: 'İstediğimizi Alacağız'

Slaven Bilic, Çaykur Rizespor maçı için “Mücadele gücümüzü sahaya yansıtıp, Rize maçından istediğimizi almak amacındayız. 90 dakika boyunca dikkatli olmalı ve konsantrasyonu elden bırakmamalıyız” uyarısını yaptı.

Siyah-Beyazlılar’ın teknik direktörü Slaven Bilic, Süper Lig’de kalan maçların hepsinin final niteliği taşıdığını dile getirdi. Çaykur Rizespor mücadelesinde de kazanmak için sahaya çıkacaklarını vurgulayan Bilic, “Zorluk seviyesi oldukça yüksek olan karşılaşmalar oynuyoruz. Bu yüzden mücadeleci gücümüzü sahaya yansıtarak, istediğimizi almak amacındayız. Oyuncularım şu ana kadar ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Bundan sonra da böyle oynamaya devam edeceklerdir. Rize karşılaşmasına çok iyi hazırlandık. Rakibimize elbette saygı duyuyoruz ama bizim de şampiyonluk yarışından kopmamak için 3 puandan başka bir düşüncemiz yok. Rize’nin de bizim gibi savaşacağını biliyoruz. Sonuçta onlar da bulundukları yerden uzaklaşmanın hesaplarını yapıyorlar” açıklamasını yaptı.

‘Zor ve güzel bir maç…’

Sahada en önemli şeyin, 90 dakika boyunca konsantrasyonu kaybetmemek olduğunu vurgulayan Hırvat çalıştırıcı, “Sadece kendi işimize bakmalı ve başka bir şeye odaklanmamız gerek. Kendi futbolumuzu sahaya yansıtmak ve mümkünse de golü erken bulmak amacındayız. Eskişehirspor maçında son anlarda golü bulduk. Bizi çok zor ve güzel bir maçın beklediğinin farkındayız” diye konuştu.

FANATİK

Kaynak: http://www.spor1903.com/slaven-bilic-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0