Görüş Bildir
Haberler
Sizi "Sıla Hayranı" Yapacak 10 Şahane Şarkı

Sizi "Sıla Hayranı" Yapacak 10 Şahane Şarkı

Sıla Gençoğlu Fans
07.10.2014 - 17:44 Son Güncelleme: 08.10.2014 - 17:17

Sizi bir "Sıla Hayranı" yapacak 10 şahane şarkı

Bildiğiniz gibi son yılların yükselişte olan yıldız isimlerinden biri de Sıla. Sıla'nın hit olmuş veya albümde saklı kalmış 10 adet şahane şarkısını herkes faydalanabilsin diye bir araya getirdik. Şarkıları yasal yollardan dinlemeyi unutmayın. 

Kaynak: https://twitter.com/SilaFanSayfasi

Egeli Lodos

Egeli Lodos

'Ben ki Egeli Lodos'um, baş eğmem el yeline.' sözleriyle Sıla'nın ilk albümünün balat şarkılarından biri. Mustafa Ceceli tarafından düzenlenen şarkıda 'Sıla Soundu'nun tadına varmak mümkün.

Yoruldum

Vur Kadehi Ustam

Vur Kadehi Ustam

Sıla'nın başyapıtı. Yıllar geçse de unutulmayacak, her konserde hayranları tarafından koro halinde söylenen ve söylenecek olan şarkı. Dinlemeyen de yoktur zaten.

Saki

Saki

Vur Kadehi Ustam'dan sonra olmazsa olmaz şarkı. 'Ah be hiç haberin yok...' şeklinde başlayan nakaratı ile dillere pelesenk olan bu parça her Sıla konserinin vazgeçilmezleri arasındaki yerini aldı.

Zor Sevdiğimden

Issız Ada

Issız Ada

Yine bir Vaveyla şarkısı. Keman, darbuka ve Efe Bahadır'ın gitarına Sıla sesi eşlik edince dinleyicilere nefis bir müzik ziyafeti yaşatıyor.

Tam da Bugün

Boş Yere

Hediye

Hediye

Yeni Ay albümünün en beğenilen şarkılarından olan Hediye ayrıca albümün isminin de geçtiği 'Her yer masmavi bugün acılar bile yeni ay.' dizesine de sahiplik ediyor. İskender Paydaş tarafından düzenlenen şarkıda buzuki üstadı Manolis Karadinis'i de dinleme şansını yakalıyorsunuz.

Ne Çok

Ne Çok

İmza isimli albümünün gizli kalmış hazinelerinden. Ayrıca 'Yaban Gülü' dizisinin de jenerik müziği olan bu şarkı Sıla kariyerinin en sağlam slowlarından. Muhakkak dinleyiniz.

BONUS: Alp Er Tunga Öldü Mü?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
22
5
4
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın