Görüş Bildir
Haberler
Perşembe Günleri Yapabileceğiniz Birbirinden Zevkli 10 Aktivite

Perşembe Günleri Yapabileceğiniz Birbirinden Zevkli 10 Aktivite

Beat The Night
21.10.2014 - 21:40 Son Güncelleme: 22.10.2014 - 19:33

10. Fasıl

Ermeni, Rum ve Türk mutfağından hazırlanan meze ve yemeklerle kurulan akşam sofralarıyla müziği, eğlenceyi, müdavim sohbetleri birleştiren Cihangir meyhanelerinde güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Latin Dans Gecesi

Nişantaşı'nda yıllardır perşembeleri bir klasik haline gelen latin dans geceleri dans etmeyi seven herkese buluşma imkanı sunuyor.

8. Happy Hour

Perşembe günü demek nişantaşında happy hour günü demek. Bu happy hour bildiğiniz happy hour’lardan değil. İçkide indirim yok, ancak  18.00-21.00 arası leziz atıştırmalıklar ücretsiz.  Böyle happy hour’a can kurban.

7. Sergi

Eğer sanatla ilgileniyorsanız her perşembe İstanbul Moderni ücretsiz ziyaret edebilirsiniz.

6. Karaoke

Mekanların klasiği haline gelen canlı karaoke geceleri her perşembe tüm hızıyla devam ediyor. Parçanı seç, sahneye çık ve doyasıya eğlen.

5. Şarap Tadımı

Oldukça keyifli geçen şarap tadım günlerinde her perşembe bir şarap üreticisi tadım stüdyolarında şaraplarını tattırıyor ve size şarap içmenin inceliklerini anlatıyor. Masalarda peyniriniz, üzümünüz, zeytinyağı ve baharat tabağınız sizleri bekliyor. Parti havasında geçen tadım, insanların şarabın etkisiyle neşelendiği ve keyifli sohbetler ettiği bir ortama dönüşüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Jazz Sessions

New Orleans'ta olduğumuza ikna edilebilirdik. Ancak doğudan Boğaz'ın esintisini hissediyor, karşıda ise Anadolu Yakası'nın ışıklarını görüyorduk. Bu farkındalıktan yola çıkarak havadaki notalardan birine tutunduk ve melodilerin kaynağına ulaştık. Kısa bir süre önce perşembe günleri Jazz Sessions geceleri düzenlemeye başlayan mekan, her hafta farklı bir jazz müzisyenini bahçesinde ağırlıyor. Sing, sing, sing!

3. Canlı Müzik

Siz de 90'ların o muhteşem ezgilerinden kopamayanlardan mısınız ? O zaman her perşembe kaliteli yemekler eşliğinde türkçe şarkılara eşlik etmek isteyen herkesi canlı müziğin tadını çıkarmaya bekliyoruz.

2. Mesa de Espanol

Her perşembe Nevizade'de bir barda buluşup İspanyolca pratik yapmak ister misiniz ? İspanyolca konuşulan ülkelerden gelen insanların da olduğu,

gayet güzel sohbetlerin geçtiği, değişik shot oyunlarının verdiği samimiyetle oluşan ortamı hayal edebilirsiniz sanıyoruz. İspanyolcasını geliştirmek isteyenler için bulunmaz bir fırsat.

1. Lucky Thursday

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın