Görüş Bildir
Haberler
Şişmanlığın Çirkinlik Olmadığına Kanıt: Tess Munster!

Şişmanlığın Çirkinlik Olmadığına Kanıt: Tess Munster!

14.04.2015 - 02:56 Son Güncelleme: 20.04.2015 - 00:08

Dünyaca ünlü manken Tess Munster, bir çok hemcinsinin aksine fazla kilolarını elverişli bir şekilde kullanabilmeyi başarmış bir kadın. Hem öz güveni hem de kendini iyi tanıması sayesinde sahip olduğu fazla kiloları dünyaca ünlü bir manken olmasını sağlamış durumda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mississippi doğumlu olan ünlü model 17 yaşındayken okulu bırakıp model olmaya karar vermiş. Annesi tarafından desteklendiğini her fırsatta dile getiren Tess Munster, dış görünüşü yüzünden babası tarafından hep sorun yaşamış..

Tess Munster 15 yaşındayken Atlanta'da yapılan bir seçmeye katılmış ancak boyunun kısalığı nedeniyle elenmiş.

Ancak hiç bir zaman pes etmeyen ünlü manken bir çok moda çekiminde saç tasarımcısı ve ya makgöz olarak görev almış ve işi bu şekilde öğrenmeye başlamış....

2013 yılında Vogue İtalya tarafından 'Dünya'nın en iyi kilolu mankeni' seçilerek dünyaca üne kavuşmuş..

Özellikle ülkemizdeki ve Dünya'da bir çok kadın sıfır beden olabilmek için aç kalmayı göze alırken Tess Munster kendi kiloları ile barışıp fazla kilolarından çıkar elde etmeyi becerebilmiş ve çok da başarılı olmuş bir kadın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20 yaşında doğum yapmış bir anne olarak kıskanılacak bir hayat sergileyen Tess Munster bir çok kilolu kadına ilham vermekte.

Özellikle medyaya göstere göstere yaşadığı ilişkisi göz önüne alınınca bir çok kadının kıskançlık damarlarını kabartmakta.

Blogger olarak da ün yapmış Tess Munster, nişanlılık sonrası soy adını değiştirerek Tess Holliday olarak hayatına devam etmiş..

Tartışmasız bir yüz güzelliğine sahip ünlü manken, iş prensipleri ile bir çok fotoğrafçının çalışmak istediği ideal modeller arasında yer alıyormuş...

Eee ne diyelim manken dediğin sıfır beden olur tabularını yıkan Tess gibi bir çok manken olması balık etli kadınların bedenleriyle barışmasını sağlayacaksa ne mutlu hemcinslerime.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
28
13
9
8
8
3