Görüş Bildir
Haberler
Sırrı Süreyya Önder'e Gazeteci Tepkisi! 'Enver Aysever'den Özür Dile'

Sırrı Süreyya Önder'e Gazeteci Tepkisi! 'Enver Aysever'den Özür Dile'

Sırrı Süreyya Önder'e Gazeteci Tepkisi! 'Enver Aysever'den Özür Dile'

Çağdaş Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Ahmet Abakay , İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder 'in, Twitter mesajında televizyon programcısı Enver Aysever'e yönelik 'küfür ve tehdit' içeren konuşmasını kınadığını belirterek, 'Önder'i, arkadaşımızdan kamuoyu önünde özür dilemeye davet ediyoruz' dedi.

Abakay yaptığı yazılı açıklamada, her vatandaş gibi Önder'in de kendisi hakkında yapılan bir açıklamayı kınama hakkının olduğunu vurgulayarak, 'Ancak bu, O kişiyle küfür, hakaret ve tehdit etme hakkı vermez. Sanatçı kişiliğiyle kamuoyunda sempati ile karşılanan Önder'in, bu son davranışıyla, politikacı kimliğiyle, saldırgan, saygısız siyasetçi grubuna dahil olmasını üzüntü ile karşılıyoruz' ifadelerini kullandı. Konunun mahkemeye intikal ettiğini anımsatana Abakay şunları kaydetti:

'Arkadaşımız Aysever bu hakareti hiçbir şekilde hak etmemiştir. Önder'i, arkadaşımızdan kamuoyu önünde özür dilemeye davet ediyoruz.Politikacıların gazetecilere yönelik saldırgan tutumuna Önder'in dahil olması kötü örnek olmuştur. Önder keşke, sanatçı duyarlığını sürdürebilseydi. Ülkemizde, sıradan gerekçelerle gazetecileri hedef alan yeteri kadar olumsuz politikacı vardır. Keşke bu küfürbazlara Önder dahil olmasaydı.' 

ANKA

---

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0