Görüş Bildir
Haberler
Şirket İçi Cinsel Taciz

Şirket İçi Cinsel Taciz

25.02.2014 - 08:53

Şirket İçi Cinsel Taciz

Şirket içinde cinsel taciz hikayeleri duymuşsunuzdur… İşte bu dedikoduların göbeğinde olmak istemiyorsanız dikkatlice dinleyin!

Sınırda kalın ve şirket içi cinsel ilişkilerden uzak durun. Yaptığınız hata yargıda çok masum görünebilir. Şirketten bir kişi ile kafanızda romantik bir hafta sonu planlamış ve onu yalnız bulduğunuz ilk anda ona neler yapmak istediğinize dair detaylarla dolu bir email atmış olabilirsiniz. Bir hafta sonra yöneticinizi sizi çağırıp, ödeme almadan işten çıkarılacağınızı bildiriyor.

Problem nedir?

Şirketin ilişki kurallarını ihlal etmek ve cinsel ilişki ile ilgili tüm dataları mailde herkesi cc’ye koyarak göndermek. Demek ki bu mailiniz birilerinin hoşuna gitmedi. Artık bir avukat bulma zamanınız geldi.

Cinsel taciz sizin profesyonel ve kişisel hayatınıza zarar verir., çok büyük finansal Zararlara sebep olur. aileniz, iş arkadaşlarınız ve arkadaşlarınız tarafından dışlanabilirsiniz.

Evliliğiniz veya uzun ilişkiniz darbe alır. Bundan sonraki iş hayatınızda adınızın yanında hep tacizci kelimesi yer alacaktır. Bundan en iyi korunma yolu, böyle bir olayın oluşmasına izin vermemektir. Şirket içi kurallarını bilip, tacizde bulunmamaktır.

Yazının devamı için tıklayın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın