Görüş Bildir
Haberler
Telefon Artık Eldiveninizde

Telefon Artık Eldiveninizde

Onedio Medya
15.01.2014 - 12:19 Son Güncelleme: 15.01.2014 - 12:49

Sıradışı Bir Eldiven!

Bu harika eldivenler, telefonunuzu bir kenara bırakıp, elinizle konuşmanızı bakın nasıl sağlıyor!

Smart Teknoloji tarafından Türkiye'ye ilk kez getirilen Hi-Call akıllı eldiven , sizi soğuk hava koşullarında spor yaparken, araba kullanırken kısaca hareket halinde olduğunuz her dakika telefon konuşmalarınızı sadece eldivenlerinizle yapmanıza imkan tanıyor.

iOS, Android, Windows Phone, Blackberry ve Bluetooth ile uyumlu tüm cihazlarla çalışabilen Hi-Call akıllı eldiven, sol eldivenin küçük parmak ve başparmak ucunda bulunan mikrofonu ve kulaklığı sayesinde elinizi bir telefon ahizesi gibi kullanmanızı sağlıyor. Telefonunuzun tuş takımını kullanmak zorunda kalmadan çağrıları tek tuşla cevaplama ve sonlandırma fırsatı da sunan Hi-Call akıllı eldiven, arandığınızda da titreşim sistemi sayesinde sizi uyararak gelen aramaları kaçırmamanızı sağlıyor.

Dünyada ilk ve eşi benzeri olmayan, Bluetooth ile akıllı telefonunuza bağlanan Hi-Call akıllı eldiven, daha önce hiç deneyimlemediğiniz şekilde arama yapmanızı sağlıyor. 10 güne kadar bekleme, 20 saate kadar konuşma süresi bulunan, 12 metreye kadar çalışabilen Hi-Call akıllı eldiven, iletken-fiber özelliği sayesinde dokunmatik ekranlı telefonlarla da eldivenlerinizi çıkartmadan rahatlıkla arama yapmanıza ve konuşmanıza imkan tanıyor.

chip

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/siradisi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0