Görüş Bildir
Haberler
Sıra Sende: Natasha Poly'nin Çarpıcı Doğumgünü Makyajı!

Sıra Sende: Natasha Poly'nin Çarpıcı Doğumgünü Makyajı!

Makyaj.com
27.07.2015 - 15:42 Son Güncelleme: 27.07.2015 - 15:44

L'Oréal Paris'in güzellik elçisi Natasha Poly, 30. yaş gününü Amsterdam'da yakın arkadaşlarıyla beraber kutladı. Rus süpermodelin VIP davetini sosyal medyada #NPThirthy hashtagiyle yakından takip ettik! Davetliler arasında popüler modeller Mina Cvetkovic, Hanne Gaby Odiele, Vlada Roslyakova ve Eugenia Volodina da vardı!

Stili...

Gatsby stili ile göz kamaştıran Poly, vücudunu saran derin yırtmaçlı bir elbise tercih etti. Beyaz tonlardaki elbisesini mora çalan koyu rujuyla tamamlayarak ilgiyi stiline çekmeyi başardı!

Makyajı...

Sen de katılacağın davet için kusursuz bir makyaj arayışı içindemisin? Işıltılı bakışları ve koyu dudakları ile Poly ilham kaynağımız oluyor! Adımlarımızı takip ederek güzel modelin makyajını kendine uyarla!

Birinci adım

Nemlendirici ve makyaj bazı yardımıyla yüzünü makyaja hazırla, ardından uzuns üre kalıcı bir fondötenle ten rengini eşitle. Cilt tonundan bir ton daha koyu fondötenle yüz hatlarını belirginleştirmek için kontur uygulamasına yönelebilirsin. Tenine ışıltı katmak içinse bronzerından yardım al.

İkinci adım

Bronz tonlardaki göz farını göz kapaklarına uygula ve iyice dağıt.

Üçüncü adım

Retro etkisinin gösterişini bakışlarına taşımak için siyah maskaranı üst kirpiklerine üç kat uygula.

Dördüncü adım

Stilini tamamlamak için, ruj fırçanla koyu bordo rujunu dudaklarına uygula.

Editörün önerisi: Daha dolgun görünen dudaklar için dudaklarının orta kısmına hafif bir miktarda dudak parlatısı uygulayabilirsin.

daha fazlası için  : makyaj.com

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın