Görüş Bildir
Haberler
Sinirlenince Senin İçinden Hangi Kötü Karakter Çıkıyor?

etiket Sinirlenince Senin İçinden Hangi Kötü Karakter Çıkıyor?

Yung Boş Ada
14.07.2015 - 18:05 Son Güncelleme: 14.07.2015 - 18:29

Bu soruları kendini bir katil olarak düşünerek cevaplamanı istiyoruz! Bu, gerçek sinirli karakterini bulman için gerçekten çok önemli. Sakın abartmayayım deme, içinden ilk ne geçiyorsa onu işaretle. Hadi başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet, karanlık maceramız başlıyor. Hazır mısın?

2. Öncelikle kendine bir silah seçmelisin!

3. Sonsuza dek üstüne yapışacak bir kelime seç şimdi de!

4. Her katilin bir imzası, işareti vardır. Seninki ne olacak?

5. Kendine bütün kötü işlerini halledeceğin bir mekan seç şimdi de!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu bebeklerden hangisi en şeytani bakışa sahip?

7. Yolda yürürken birden karşına en büyük düşmanının küçük çocuğu çıktı. Görünüşe bakılırsa kaybolmuş. Ne yapacaksın?

8. Fakat o da ne? Birden bire düşmanın ortaya çıktı ve çocuğunun yanında seni gördüğü için hiç memnun görünmüyor!

9. Maceranın sonuna doğru iyice acıktın, ne yiyeceksin?

10. Mükemmel! Kötülüklerle dolu maceranı tamamladın; şimdi sıra ustalıklarını başkalarına öğretmeye geldi. Vereceğin dersin adını söyle bize ve bitsin bu test!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Darth Vader" çıktı!

"Darth Vader" çıktı!

Her şeyden önce senin insanı görür görmez ürküten bir havan oluşuyor sinirlendiğin zaman. Gözlerindeki acımasızlık etrafa saçılıyor, yanına yaklaşmak cesaret istiyor. Çünkü karşındaki her kimse gözünü kırpmadan harcayabilecekmişsin gibi hissediyor insan. Ama aslında durum böyle değil, tabii bunu sadece sen biliyorsun. Her ne kadar gözün dönse de kendini tutmayı çok iyi biliyorsun. Yine de bunu etrafına yansıtmamaya devam etmen çok akıllıca bir hareket, senden korkarlarsa sana karşı gelemezler değil mi Lord'um!

"Hannibal Lecter" çıktı!

"Hannibal Lecter" çıktı!

Sana çok bir şey yazmasak mı acaba yaa, bizi bile korkuttun çünkü. Sinirlenince senin içinden çıkan şey ne biliyor musun, saf kötülük, bildiğin katıksız kötülük. Yeryüzünde buna benzer başka bir kötülük yok resmen. Sinirlendiğin zaman karşındaki kişiye yapmak istediklerine bizim aklımız hayalimiz yetmiyor. O derece korkunç şeyler. Neyse biz daha fazla sinirlendirmeyelim seni üstat. Sen olabildiğince sakin kalmaya çalış sürekli, olur mu :)

"Joker" çıktı!

"Joker" çıktı!

Daha önce hiç gerçek bir deliyle karşılaşmamıştık, taa ki senin sinirli kişiliğinle tanışana kadar. Sinirlendiğin zaman senin yapabileceklerinin sınırı yok. Acımasızca zarar verebilirsin karşındakine ve bundan hiç pişmanlık duymazsın. Soğukkanlılığın karşındakini daha da üzüyor. Sinirlendiğin zaman bambaşka bir insan oluyorsun. Ettiğin laflarla ve soğukkanlı tavrınla karşındakini ne kadar kırdığını hiç düşünmüyorsun. Çünkü sen umursamaz bir insan oluyorsun o zaman. Pişmanlığın p'si bile olmadığı için asla özür de dilemiyorsun. Gözlerinde oluşan delilik ise insanı ürkütmeye yetiyor ve artıyor bile.

"Lord Voldemort" çıktı!

"Lord Voldemort" çıktı!

Sinirlendiğin zaman sen tıpkı Lord Voldemort gibi oluyorsun. Özellikle de üstünlüğün yani gücün sende olduğunu hissettiğin zaman. Gidebildiğin kadar gidiyorsun karşındakinin üstüne. Acımasızca saldırıyorsun ona. Çünkü o 'güçsüz' ve senin için önemli olan tek şey 'güç' bu hayatta. Onlar daha senin adını bile söylemeye korkup sana 'Kim olduğunu bilirsin sen' diyorlar. 'Güçsüz' olanlar yenilmeyi çoktan hak etmişlerdir sana göre. Bu yüzden de bu hayatta en çok korktuğun şeyin güçsüz kalmak olduğunu söyleyebiliriz.

"Sauron" çıktı!

"Sauron" çıktı!

Sinirlendiğin zaman senin içinden adeta Sauron çıkıyor. En az onun kadar hırslı oluyorsun. Girdiğin tartışmayı kaybetmemek için her şeyi yapıyor, gücünü en derinine kadar kullanıyorsun. Çünkü eğer kazanırsan gücünün ve o kişi üzerindeki hükmünün daha da artacağını düşünüyorsun. Böyle zamanlarında karşındakinin kırılması senin hiç mi hiç umurunda olmuyor, odaklandığın tek bir şey oluyor o da ne olursa olsun yenilmemek!

"Sweeney Todd" çıktı!

"Sweeney Todd" çıktı!

Sen sana yapılan hiçbir şeyi unutmuyorsun, kincisin yani biraz. Tıpkı katil berber Sweeney Todd gibi!  Bu yüzden de sinirlendiğin zaman o kişinin sana yaptığı her şeyi tek tek hatırlayıp intikamını mükemmel bir şekilde alıyorsun. Durup dururken saldırmak yerine doğru zamanı bekliyor, intikamın soğuk yenen bir yemek olduğunu unutmuyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1515
1369
704
231
178
149
108