Görüş Bildir
Haberler
Sinirlendiğin Zaman Hangi Hayvana Benziyorsun?

etiket Sinirlendiğin Zaman Hangi Hayvana Benziyorsun?

Yung Boş Ada
03.05.2015 - 15:38 Son Güncelleme: 04.05.2015 - 13:40

Acaba içinde saklanan ama öfkeli anlarında ortaya çıkan hayvan hangisi? Hangi hayvan senin öfke eşin? Öğrenmenin tek yolu var. Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadiii başlayalım, ne kadar sıklıkla sinirlenirsin?

2. Biri seni sinirlendirdiği zaman nasıl tepki verirsin?

3. Peki bunlardan hangisi sinirini daha çok bozar?

4. Sinirlendiğin zaman kendini kontrol etmekte zorlanıyor musun?

5. Peki sinirlendiğin zaman seni ne sakinleştirir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En çok kime sinirlenirsin?

7. Birinden intikam almak için uğraştın mı hiç?

8. Son olarak seni sakinleştirebilecek bir şarkı seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Kedi!

%100 Kedi!

Aslında sen hiç sinirlenmiyorsun, yapın böyle yapamıyorsun yani. Birine kızacak olsan kıyamıyorsun susuyorsun. Elbette içten içe kızıyor, üzülüyorsun fakat bunu asla karşındakine gösteremiyorsun. Kendi içinde yaşıyorsun sen öfkeni sinirini. Fakat hayat böyle susarak geçmez, unutma en küçük kedi bile kuyruğuna bastığın anda son derece tehlikeli olabilir. Sen de bazı durumlarda sesini yükseltmekten çekinmemelisin!

%75 Aslan, %25 Fare!

%75 Aslan, %25 Fare!

Sen her durum karşısında nasıl davranman gerektiğinini farkındasın. Yeri geldi mi tepkini bir aslan gibi kükreyerek koyar, yeri geldi mi de bir fare gibi sessiz ama hızlıca halledersin işini. İşini bilirsin yani sen, bu sayede de isteyip de elde edemediğin hiçbir şey yok. Aslan yönün bazen biraz ağır bassa da çoğu zaman dengeyi çok güzel kuruyorsun sen. Dengeli bir insansın yani sen.

%50 Kurt, %50 Aslan!

%50 Kurt, %50 Aslan!

Aslan ve kurt, ikisi de son derece tehlikeli ve yırtıcı hayvanlar. Yani gözün döndü mü seni durdurmak imkansız! Gözünü kırpmadan mahvedersin karşındakini. Sinirlendiğin zaman senden olabildiğince uzak olmak lazım yani. Ayrıca sen yalnız kovboy değilsin, tıpkı kurtların sürü halinde gezmesi gibi; sen de seni sinirlendiren durumlarda çevrendekilerden yardım alıyorsun. Kahvedeki abilerin hepsini topluyorsun yani. Sana bulaşmamak lazım harcarsın adamı sen çok fena!

%95 Kaplan, %5 Kedi

%95 Kaplan, %5 Kedi

Sinirlendiğin zaman gerçek bir kaplan oluyorsun sen! Korkusuz ve son derece tehlikeli bir kaplan. Hiçbir şeyden korkmazsın sen, cesur bir insansın. Ayrıca tıpkı kaplanların yalnız avlanması gibi, sen de her işini kendin halletmeyi tercih edersin. Canını sıkan durumlarda başkalarından yardım almak yerine kendi başının çaresine bakarsın. Evet sinirlendiğin zaman gözün hiçbir şeyi görmüyor fakat senin bir zaafın var; sevdiklerin... Sevdiklerin karşısında tam bir kedisin sen. Onlara asla kızamıyor, sesini bile yükseltemiyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2619
1219
1068
324
230
197
195