Görüş Bildir
Haberler
Sınırları Zorlayan En İnce Telefon

Sınırları Zorlayan En İnce Telefon

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çin'li üreticiler arasındaki ilginç bir rekabet ortamını oluşturan ince akıllı telefonlar , gereğinden fazla incelmeye başladı.

Son olarak 4.75 mm incelikteki Vivo X5 Max ile son bulduğunu düşündüğümüz ince telefon rekabeti, artık abartı seviyesine ulaştı.

Zira Coolpad 'in geçtiğimiz yıl duyurduğu, İvvi adlı alt markasının görselini paylaştığı yeni bir akıllı telefon , Vivo X5 Max 'ten 0.05 mm ince olan kasası ile Dünya'nın en ince yeni telefonu olacak.

Ancak artık gereğinden fazla olan ince telefonlar , yeni bir tartışmayı da beraberinde getirebilir.

Zira basit olarak birazcık fizik bilgisi olan herkesin alnayabileceği gibi, akıllı telefonlar inceldikçe bükülebilme olasılıkları artıyor.

Ancak İvvi adlı marka, bükülme sorununun önüne geçebilmek için küçük boyutu avantaj olarak kullanmış gibi görünüyor.

5.5 inç ekranlı Vivo X5 Max 'e kıyasla çok daha küçük olan İvvi'nin akıllı telefonu, 4.7 inç ekran ve 4.7 mm ince kasa ikilemesi ile geliyor.

Ayrıca diğer ince telefonlardan farklı olarak plastik kasadan oluşan İvvi 'nin telefonunun plastik kullanımı ile nasıl bu kadar inceldiği merak ediliyor.

Tek led flaşlı arka kameraya sahip olduğu görülen İvvi 'nin akıllı telefonunun, bu incelikle birlikte düşük boyutlu bir bataryaya sahip olması bekleniyor.

Henüz tanıtımı gerçekleşmeyen ve detayları açıklanmayan akıllı telefonun detaylarının, ilerleyen haftalarda gerçekleşecek tanıtımla, açıklanması bekleniyor.

  • ShiftDelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/sinirlari-zorl...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0