Görüş Bildir
Haberler
Sinir Bozucu Şeylere Ne Kadar Tahammül Edebiliyorsun?

Sinir Bozucu Şeylere Ne Kadar Tahammül Edebiliyorsun?

Sana dokunmasalar BAL gibisin de, işte neylersin? Peki ama tahammülünün boyutları ne seviyede? Haydi teste!..

1. En sinir bozucusuyla başlıyoruz, durumsa şu: Metrobüstesin ve malum tıkış tıkış içerisi, nefes dahi alamıyorsun. Ne yapmak istersin o anda peki?

2. Şimdiii başka bir sinir bozucu durum: Metroda yürüyen merdivende vatandaşın biri solu kapamış, acele işin var ama geçemiyorsun. Tepkin?

3. İşte sinir bozucu bir durum daha: Felaket açsın, karnın guruldaya guruldaya yemek siparişi verdin amma velakin 1 saat geçmesine rağmen yemek gelmedi. Tutumun?

4. Hadi biraz seslerden gidelim... Şu seslerden hangisi senin için daha dayanılmaz, daha sinir bozucudur?

5. Peki, kızgınlığını bir renge benzetecek olsan, bu hangisi olurdu?

6. Küçücük gibi görünen ama insanın içini yiyen durumlardan seni en çok rahatsız edeni seç şimdi.

7. Elektrikler kesildiğinde en çok hangi şeyi kullanamamak seni sinirlendirir?

8. Seni en çok gıcık eden öğrenci tipini sorsak ne dersin?

9. Çağımızın en sinir bozucu olaylarından biri daha, kız/erkek arkadaşının mesajını gördüğünü ama cevap vermediğini fark ettin ne yaparsın?

10. Sinirlerin bozuldu, gözlerinden öfke fışkırıyor... Peki seni nasıl sakinleştirebiliriz?

Senin Kızgınlığın "Bomb"a benziyor!

Senin Kızgınlığın "Bomb"a benziyor!

Senin öfken tıpkı Bomb gibi kocaman ve etkili. Bir de böyle çok havalı oluyor senin sinirin, öyle yersiz tepkiler verip kendini rezil etmezsin yani hiç. Herkesin son anda senin gibi olaya müdahele edip konuyu çözecek arkadaşlara ihtiyacı var!

Senin Kızgınlığın "Chuck"a benziyor!

Senin Kızgınlığın "Chuck"a benziyor!

Senin sinirin tıpkı Chuck gibi yenilmeye başladığını hissettiğin anda ortaya çıkarıyor kendini! O keyifli duruşun yenilgiyi kaldıramıyor demek ki! Oldukça komik, eğlenceli bir yanın var ama kimse senin kadar da havalı olmasın istiyorsun, bir kere rekabete girdin mi seni kimse durduramaz!

Senin Kızgınlığın "Red"e benziyor!

Senin Kızgınlığın "Red"e benziyor!

Senin kızgınlığın Red gibi oldukça etkili! Sen sinirlendin mi başkasına orda laf düşmez! Ortamı sürekli idare eden, herkesi birbirine bağlayan, duruma müdahele eden sen ama hep gıcık edilen, sinirlendirilen de sen! Kolay değil herkesin başı sıkışınca sana koşması, sen de doğal olarak patlayıveriyorsun zaman zaman!

Senin Kızgınlığın "Matilda"ya benziyor!

Senin Kızgınlığın "Matilda"ya benziyor!

Senin sinirin Matilda gibi oldukça sevimli bir sinir! Sen sinirlenmeye başladığın an o kadar tatlı oluyorsun ki kimse dayanamıyor seni üzmeye! Daha sevecen bir yanın olduğu için aslında sen hep yeri geldiğinde sinirlenen birisin bu yüzden de hep karşındaki insanları mahcup etmişsin aslında, anlayışının karşısında eziliyor herkes!

Senin Kızgınlığın ''Leonard''a benziyor!

Senin Kızgınlığın ''Leonard''a benziyor!

Sen kendini tutan, cool, hiçbir şey umrunda değilmiş gibi davranırken, aslında öfken içten içe büyüyüp yüzüne yansıyor bu yüzden de öfkelendiğinde ne kadar suratsız olduğunu tahmin ediyor olmalısın! Senin rahatının bozulması demek seni öfkeden kudurtmak demektir! Aman keyfin kaçmasın hiç!

Angry Birds 13 Mayıs'ta sinemalarda 😍

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kami-sama

Senin Kızgınlığın ''Leonard''a benziyor! Sen kendini tutan, cool, hiçbir şey umrunda değilmiş gibi davranırken, aslında öfken içten içe büyüyüp yüzüne yansı... Devamını Gör

kuchikiasuna

Senin sinirin Matilda gibi oldukça sevimli bir sinir!

Sinan Irmak

her şey kızgınlığı renge benzetme