Görüş Bildir
Haberler
Sinemada karşımıza Çıkan En Çekici 8 Kadın Vampir

Sinemada karşımıza Çıkan En Çekici 8 Kadın Vampir

Eylül Koç
26.04.2015 - 15:37 Son Güncelleme: 26.04.2015 - 16:53

Uzun zamandır yapmak istediğim bir listeyi sizinle paylaşmak istedim. Tabi ki güzellik göreceli bir kavram ve sinema tarihinde ki bütün dişi vampirleri bilmiyor olsamda en çekici olduklarını düşündüklerimi paylaşmak istedim. https://line.do/tr/bir-isiriktan-bir-sey-olmaz-en-seksi-vampirler/h8e/vertical paylaşımından esinlenilmiştir. http://onedio.com/haber/en-cekici-erkek-vampriler-501056 Kadın versiyonudur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8.

8.

Barbara Steele (Prenses Vajda)  - Black Sunday 

Mario Bava'nın bu ilk uzun metraj çalışması bir İtalyan korku klasiği. Barbara Steele filmde Katia Vajda ve Prenses Asa Vajda rolleriyle hem mezarından kaçan lanetli bir cadıyı hem de bir büyücünün güzel torununu canlandırıyor. Steele bu rolde güzel olduğu kadar korkutucu da... Bir vampirin olması gerektiği gibi.

7.

7.

Sharon Tate (Sarah)  - The Fearless Wampire Killers

Roman Polanski'nin yönettiği film Profesör Abronsius (Jack MacGowran) ve çırağı Alfred'in (Roman Polanski) vampir avını anlatıyor.Sarah rolünde gördüğümüz   Sharon'ı Polanski başlarda kabul etmese de sonunda kızıl peruk takması şartıyla kabullenmiş. Başta birbirinden hiç hoşlanmayan ikili filmin sonunda gerçekten birbirlerine aşık olmuşlar ve aynı evde yaşamaya başlamışlar.

6.

6.

Milla Jovovich (Violet)  - Ultraviolet

Film ne kadad kötü de olsa Milla Jovovich güzelliğiyle bu listeye girmeyi hak ediyor.

5.

5.

Ingrid Pitt (Carmilla)  - The Wampire Lovers

Karşı konulmaz vampir Carmilla Karnstein ve ailesi, 18. yüzyıl Almanya'sının güzel, zengin ve sessiz sakin bir bölgesini hedeflemişlerdi. 

Roy Ward Baker'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Carmilla rolündeki Ingrid Pitt neden diğer oyunculardan (Pippa Steel, Madeline Smith) oyunculardan ayrılıyordu? Nedeni her neyse sonraki dişi vampirlerden Carmilla'dan çok şey aldı.

4.

4.

Monica Bellucci - Brom Stoker's Dracula

Francis Ford Coppola'nın yönettiği film Gary Oldman, Winona Ryder, Keanu Reeves ve Anthony Hopkins'le tam bir yıldız geçidiydi. Drakula'nın gelinini canlandıran Monica Bellucci'nin repliği yoktu ama geceleri uyuyan beyfendileri baştan çıkarmak için konuşmaya ihtiyacı yoktu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3.

3.

Juliet Landau (Drusilla) - Bufy the Vampire Slayer

Drusilla'yı kim sevmez? Nefis aksanı ve deliliğiyle Drusilla işte.

Spike'ın sevmek için -bazıları gibi- bir ruha ihtiyaç duymadığını

bize Buffy'nin daha ikinci sezonunda kanıtlayan, komik replikleri

ve Landau'nun şahane oyunculuğuyla Drusilla listeye girmeyi başardı.

2.

2.

Salma Hayek (Satanico Pandemonium) - From Dusk Till Dawn

Quentin Tarantino'nun yazdığı, Robert Rodriguez'in yönettiği, Gecko kardeşlerin (George Clooney, Quentin TarantinoMeksika'ya kaçışını ve beraberinde gelişen olayları anlatan filmin ilk yarısı bir yol filmi diğer yarısıysa korku filmiydi. Filme damgasını vuran da filmin tam yol ayrımına denk düşen Selma Hayek'in dansıydı. Hayek kendisinin iki katı uzunluğunda yılanıyla dans ediyor, bacağından akıttığı içkiyle kahramanlarımızı sarhoş ediyordu, kadın daha ne yapsın arkadaşlar?

1.

1.

Kate Beckinsale (Selene) - Underworld

Elbette benim için listenin en özel isimlerinden biri.  Bunda Beckinsale'in görünüşü ve usta oyunculuğu kadar, Underworld filmlerinin ve Selene karakterinin gücünün de etkisi var sanırım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
15
9
5
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

1. monica'nındır. aksi düşünülemez, teklif dahi edilemez.