Görüş Bildir
Haberler
Sinan Oğan'dan Bahçeli'ye: 'Ülkücü İradeyi Mahkeme Kapılarına Düşürmeyin'

Sinan Oğan'dan Bahçeli'ye: 'Ülkücü İradeyi Mahkeme Kapılarına Düşürmeyin'

ATKN
28.02.2016 - 18:31

MHP eski Iğdır milletvekili ve MHP'nin genel başkan adaylarından Sinan Oğan, Genel Başkan Bahçeli'ye çağrıda bulunarak, 'Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli, Türk milliyetçilerinin, ülkücü iradeyi tecelli edeceği kurultay salonundan mahrum etmeye çalışmayın. Ülkücü, milliyetçi hareketi mahkeme kapılarına düşürmeyin' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eskişehir ziyareti sırasında konuşan Sinan Oğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin adaylara liderlik yaparak kurultaya gitmesi gerektiğini söyledi.

Ziyaretleri kapsamında Eskişehir'e gelen Oğan, kahvaltıda partililerle buluştu. Kahvaltıya MHP Eskişehir yönetimi katılım sağlamadı.

Genel Başkan Bahçeli'ye seslenen Oğan, 'Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli, Türk milliyetçilerinin, ülkücü iradeyi tecelli edeceği kurultay salonundan mahrum etmeye çalışmayın. Ülkücü, milliyetçi hareketi mahkeme kapılarına düşürmeyin' dedi.

'Başka bir yolunuz yoktur'

'Başka bir yolunuz yoktur'

Sinan Oğan, Bahçeli'ye seslendi

Delegelerin kurultay istemelerine dikkat çeken Oğan, 'Gelin, düşün önümüze bize 19 senedir yaptığınız gibi yine liderlik yapın. Bütün aday arkadaşlarımızı çağırın, gelelim, beraber konuşalım. Partimizi kurultaya götürelim. Çünkü 548 delegemiz, bunu istiyor. Delegelerimizin hukuken de, tüzüğümüze göre de, Siyasi Partiler Kanununa göre de, Anayasamıza göre de buna hakkı vardır. Sizin bundan başka bir yolunuz yoktur' dedi.

'Bahçeli isterse mevcut oturduğu odada oturabilir, çalışmalarını sürdürebilir'

Kendilerinin genel başkan olmaları durumunda genel merkezde ufak bir oda isteyen Sinan Oğan, 'Devlet Bahçeli isterse mevcut oturduğu odada oturabilir. Çalışmalarını oradan sürdürebilir. Bizim genel merkezde ufacık bir odamızın olması yeterlidir. Çünkü bizim genel merkeze illerden geçerken uğrayacağız. Genel merkezde otururken, oradan bir yere giderken Eskişehir'e uğramayacağız. Türk milliyetçileri demokrasiyi getirecektir. Demokrasiden korkmayacağız. Demokrasiden korkma Bahçeli, Demokrasiden Sayın Erdoğan sen de korkma, Sayın Davutoğlu demokrasiden sen de korkma. Demokrasi hepinize lazım olacak' şeklinde konuştu.

'Ülkücü, milliyetçi hareketi tek çatı altında toplayacağız'

'Ülkücü, milliyetçi hareketi tek çatı altında toplayacağız'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ülkücüleri tek çatı altında toplayacağını ifade eden Oğan, konuşmasının bir bölümünde şunları söyledi:

'Bizim partimizden ve Büyük Birlik Partisinden (BBP) ne kadar insan küsmüş gitmiş ise, kimi kırmışsak, kimi küstürmüş ve başka partilere kaptırmışsak Yunus Emre'nin hoşgörüsü ile hepsine kucağımızı açacağız. Ülkücü, milliyetçi hareketi tek çatı altında toplayacağız. Kongreyi ben kazandığım durumda diğer aday olan arkadaşlarımızdan birisi Cumhurbaşkanı adayımız, birisi Parlamento Başkanı adayımız, birisi Dışişleri Bakan adayımız, bu ülküdaşlarımızın hepsiyle beraber kol kola yıldızlar takımı olarak çıkacağız. Allah nasip ederse, bir ülkücü Cumhurbaşkanı sözü veriyorum. Bir ülkücü Başbakan sözü veriyorum. İnşallah ülkücü hareket bu hedeflere 2019 yılında ulaşacaktır. Elbette bu hedeflere konuşarak ulaşmayacağız. Siyasetin en önemli işlevlerinden birisi konuşmaktır. İnsanlarla konuşmaktır. Televizyonlara çıkarak konuşmaktır. MHP'nin televizyonlardan kaçan bir genel başkanı olmayacak. Bugün maalesef iktidar olmak istemeyen bir muhalefetle karşı karşıyayız. Biz iktidar olmak istiyoruz ve Allah izin verirse olacağız.'

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
8
6
4
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Buğra

MHP'yi kurtarabilecek tek aday Sinan Oğan'dır. Gerisi hiçbir şey değiştirmez. Zira hepsinin vaadi aynı tas aynı hamam.

uçi mamadi

uçi mamadiiiii