Görüş Bildir
Haberler
Sinan Gümüş: "Fenerbahçe’ye Karşı Kim Gol Atmak İstemez ki?"

Sinan Gümüş: "Fenerbahçe’ye Karşı Kim Gol Atmak İstemez ki?"

Enver K.
08.10.2015 - 14:10

Galatasaray'ın bu sabahki antrenmanı öncesinde genç futbolcusu Sinan Gümüş açıklamalarda bulundu ve 'Fenerbahçe'ye gol atmak ister misin?' sorusuna 'Kim istemez ki' cevabını verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında oynanacak Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanla sürdüren Galatasaray’da, antrenman öncesinde genç oyuncu Sinan Gümüş basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Taraftarların gösterdiği ilginin kendisini mutlu ettiğini dile getiren golcü oyuncu, “Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bana gösterdikleri destek mutlu ediyor ama bütün takım arkadaşlarıma göstersinler. Onların desteğiyle çok şey başarabiliriz” diye konuştu.

Medipol Başakşehir maçına ilk 11’de başladığının hatırlatılması üzerine genç oyuncu, “Başakşehir kötü bir takım değildi. Çok iyi defans yaptılar. Ofansif olarak çok pozisyona giremedim ama defansif olarak takıma yardım ettim” şeklinde konuştu.

 Ligde son 3 maçta iyi sonuçlar aldıklarını ifade eden Sinan, “Son 3 hafta çok iyi oynadık. İyi bir yoldayız. Gençlerbirliği maçında 3 puan alırsak Benfica maçı öncesinde çok iyi olur. Puan durumu olarak da iyi yerdeyiz. En iyi futbolu oynamıyoruz ama iyi bir yoldayız. Bize fazla baskı yapmalarına gerek yok. Çok iyi yoldayız” açıklamasını yaptı.

Takım içindeki tecrübeli oyuncuların kendisine yardımcı olduğunu dile getiren Sinan Gümüş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Burak ağabey, Selçuk ağabey, Sneijder, çoğu kişi bana yardımcı oluyor. Genç oyuncular olarak bizim için çok önemli. Onlardan çok şey öğreniyoruz. Elimden gelenin en iyisini kapmaya çalışıyorum. Robben’i çok beğeniyorum. Çok iyi oyuncu. Dikine giden bir oyuncu.”

Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma şanslarını da değerlendiren Gümüş, “4 tane çok önemli maçımız var. İlk maç 3 puan alırsak gruptan çıkmak için büyük bir ihtimalimiz var. Gruptan çıkamazsak 3. olmamız lazım ama bu hedefimiz değil. Avrupa’ya gidersek de büyük başarılara damga vurabiliriz. Benfica maçı çok önemli olacak” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe derbisinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun görev vermesi halinde sahada yer almak ve sarı-lacivertli takıma karşı gol atmak istediğini ifade eden genç oyuncu, “Gençlerbirliği maçından 3 puan almamız lazım. Benfica maçında da 1 veya 3 puan iyi olur. Fenerbahçe maçı da çok önemli. Geçen sezon kadroya girmiştim. Bu maçta da kadroda olup takıma katkı sağlamak isterim” ifadelerini kullandı.

'Fenerbahçe’ye karşı gol atmak ister misin' sorusuna ise genç yıldız, “Fenerbahçe’ye karşı kim gol atmak istemez ki” yanıtını verdi.

Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Başkan Dursun Özbek de takip etti

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını milli oyuncularından eksik sürdürürken, çalışmayı Başkan Dursun Özbek de takip etti. İdman öncesi Başkan Özbek, Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve futbolcularla tokalaştı. İdman devam ederken sakatlığı bulunan Podolski idman sahasına gelerek Başkan Özbek ile kısa bir konuşma yaptı ve birlikte bir müddet Başkan'ın yanına oturarak antrenmanı izledi.

Kevin Großkreutz maça hazır !..

Bu arada transferinin tamamlanması için Ocak ayındaki ara transfer döneminin beklendiği Kevin Großkreutz da çalışmalarını sürdürüyor.

Transferin son gününde evrakları yetiştirilemediği için oynama yasağı bulunan Alman oyuncu hazırlık maçında sahne alacak. Grosskreutz cumartesi günü Panthrakikos ileYunanistan'da yapılacak hazırlık karşılaşmasında ilk kez forma giyecek.

Şampiy10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın