Görüş Bildir
Haberler
TV
Simpsonlar Hillary Clinton'a Oy Vereceklerini Açıkladılar!

Simpsonlar Hillary Clinton'a Oy Vereceklerini Açıkladılar!

Simpsons dizisinin kahramanları Marge ve Homer Simpson'ın ABD'de Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti adayı Hillary Clinton'a oy vereceklerini açıkladıkları bir video hazırlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20th Century Fox film şirketi tarafından özel olarak hazırlanan 'Sabah saat 3' isimli kısa video YouTube sitesinde yayınlandı.

Simpson ailesinde bu konudaki tartışma Marge'ın kararsız seçmen Homer'a 'kim için oy vereceğine karar verene kadar sevişemem' sözleriyle başlıyor.

Daha sonra anlatıcının 'Sabah saat 3 ve Beyaz Saray'da telefon çalıyor. Telefona kimin cevap vermesini istersiniz' sorusu duyuluyor.

Bu soru Hillary Clinton'un 2008 yılındaki başkanlık yarışındaki kampanyasına atıfta bulunuyor.

Kampanya sırasında hazırlanan bir tanıtım filminde sabah 3'te çalan bir telefon yer almış ve kriz durumunda Amerikalılara kimin ülkeyi yönetmeyi istedikleri sorulmuştu.

Youtube'da yayınlanan "Sabah saat 3" isimli video

Önce Clintonların telefonu çalıyor. Yanıt veren Bill Clinton 'Acil durum odası mı? Hemen geliyorum' diyor.

Eski başkanın telefonun diğer ucunda kendisine söylenenlerden dolayı yüzünün asıldığı görülüyor ve eşi Hillary Clinton'a telefonu uzatarak 'Seni arıyorlarmış' diyor. Hillary Clinton'ın yanıtı ise 'Evet, Bundan sonra bu telefonlar her zaman benim için çalacak' oluyor.

Donald Trump ile dalga geçiliyor

Donald Trump ile dalga geçiliyor
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başucunda 'Adolf Hitler'den Büyük Söylevler' kitabıyla Twitter'dan sağa sola laf yetiştiren Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump ise telefona yanıt vermeye pek istekli değil.

Sonunda yanıt verdiğinde saçları, makyajı gibi hazırlıklarla 'Acil durum merkezi'ne gitme hamlesi yapana kadar saatler geçiyor.

Bu arada, yardımcısına 'Lincoln Anıtı'na ismimi koy, NATO'yu dağıt ve bana yumurta pişir ve altın tabakta getir' gibi emirler verdiği de görülüyor.

Filmin sonunda, Homer Marge'a dönüp Trump'a oy vereceğini söyleyince Marge 'Eğer senin oyun buysa, bir daha seninle sevişir miyim, emin değilim' diyor.

Homer ise tavır değişikliğinin işaretini ise, 'İşte böyle Demokrat oldum' dedikten sonra Marge'ın yanağına bir öpücük kondurarak veriyor.

BBC Türkçe

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
99
23
12
12
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak

Trumpun kazanması bizim işinize gelir Hillary kazanırsa ABD nin oyunlarını devam ettirecek.

Pasif Kullanıcı

Kallavi bir meteor bütün Amerika Birleşik Devletleri'nin üzerinde tepinsin istiyorum Dünya'daki oksijen israfı azalır.

emredinc2000

Donald Trumpın kazanması artık imkansız gibime geliyor. Zaten kendini yeterince rezil etti. Ayrıca herhalde en azından bir kadın işleri çok da batırmaz.

Pasif Kullanıcı

Çok yanlış düşünüyorsunuz. Öncelikle tam olarak sizin dediğiniz algıyı yaymak istiyorlar: "Kadınlar erkekler kadar kötü yönetmez." Zaten bu yüzden bütün düny... Devamını Gör