Görüş Bildir
Haberler
Simon Kjaer, Fenerbahçe ile 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Simon Kjaer, Fenerbahçe ile 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Batuhan
17.06.2015 - 12:14 Son Güncelleme: 17.06.2015 - 15:37
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin Fransız kulübü Lille’den transfer ettiği Danimarkalı oyuncu Simon Kjaer, Fenerbahçe’yi çok yüksek hedefleri bulunan bir kulüp olduğu için tercih ettiğini söyledi.

Eşi ve çocuğuyla birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na gelen Simon Kjaer, 1907 Tribünü’nde düzenlenen törenle kendisini 4 yıllığına Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

İmza töreninde Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkan Önder Fırat ve Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo da hazır bulundu.

Terraneo: “Umarım Büyük Başarıların Başlangıcı Olur”

Yeni transferimiz Kjaer’i basın mensuplarına tanıtan Terraneo “Kendisine Kulübümüze hoş geldin diyor, bunun büyük başarıların bir başlangıcı olmasını diliyorum” dedi. Terraneo, en yakın zamanda basın mensuplarıyla bir araya gelerek genel konularda bir söyleşi yapacaklarını da duyurdu.

Kjaer: “Kalıcı Olmak için Geldim”

Kjaer, kendisine geçmişte Fenerbahçe’de oynayan Jes Högh gibi Danimarkalı büyük futbolcular hatırlatıldığında, “Büyük hedefler için buradayım. Ben de buraya, geçmişte Fenerbahçe’de oynayan büyük oyuncular gibi kalıcı olmak ve birlikte şampiyonluklar kazanmak için geldim. Umarım önümüzdeki zamanlarda da adımı buraya yazdırırım” dedi.

Kjaer: “Fenerbahçe Çok Yüksek Hedefleri Olan Bir Kulüp”

Başka takımlardan da teklif aldığını ancak Fenerbahçe’nin çok ciddi yaklaştığını belirten ve “Bu seferki gibi ciddi bir şekilde bana gelinmedi. Çok şey konuşuldu ama bu ciddiyetle gelinmediği için sadece konuşulmakla kaldı sadece. Ama bu sefer her şey çok ciddi oldu” diyen Kjaer, neden Fenerbahçe’yi tercih ettiğini ise şu cümlelerle anlattı:

“Bugüne kadar oynadığım takımlarda genelde şampiyon olmak için oynamadık. Fenerbahçe’den bana teklif geldiğinde şampiyonluklar, kupalar kazanmak istiyordum. Fenerbahçe’nin hedefleri bellidir ve bu bana çok iyi izah edildi. Büyük bir kulüpteyim ve şampiyonlar liginde de önemli anlar yaşamak için buradayım. Lille’de de mutluydum ama çok yüksek hedefleri olmayan bir takımdı. Burası çok yüksek hedeflerdi olan bir kulüp, o nedenle kabul ettim”

Kjaer: “Diego İle Konuşmama Gerek Kalmadı”

Eski takım arkadaşı olan oyuncumuz Diego ile henüz konuşmadığını belirten Kjaer, “Ama eminim önümüzdeki zamanlarda konuşacağız.  Bir tereddüdüm olsaydı arardım ama böyle bir şey yaşamadım. İstanbul’da da ailemle birlikte çok iyi anlar yaşadım. O nedenle sorulacak bir şey yoktu' dedi.

Kjaer: “Buradaki Sevgiyi Hissettim”

Simon Kjaer sözlerini, “Burada olmaktan çok mutluyum. Şampiyonluklar kazanmak için buradayım. Bu formayla çok büyük işler yapacağımızı, şampiyonluklar kazanacağımızı umuyorum. İnsanların beni sevip sevmeyecekleri hakkında tereddüt etmiştim ama İstanbul’da, stadın çevresinde insanlarla görüştüğümüzde bu sevgiyi hissettim. Her şey çok güzel oldu. Burada olmaktan çok mutlu ve gururluyum” şeklinde tamamladı.

Simon Kjaer sağlık kontrolünden geçti

Simon Kjaer sağlık kontrolünden geçti
Simon Kjaer sağlık kontrolünden geçti

Simon Kjaer sağlık kontrolünün ardından ailesiyle birlikte boğaz turu yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı-lacivertli kulüp, Lille'in Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını Borsa'ya bildirdi.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:

 'Futbolcu Simon Kjaer transferi için kulübü Lille ve futbolcunun kendisiyle anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuyla 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonları için anlaşılmış olup transfer için Lille kulübüne ödenecek olan bonservis bedeli 7.650.000 EUR' dur. İmzalanan sözleşmeler 01.07.2015 tarihinden itibaren yürürlüğe girecektir.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0