Görüş Bildir
Haberler
Simeone: "Türklerin Karakterini Biliyoruz"

Simeone: "Türklerin Karakterini Biliyoruz"

Fatih
24.11.2015 - 21:37

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yarın Galatasaray ile karşılaşacak Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, 'Türklerin karakterini biliyoruz. Sonuna kadar pes etmeyeceklerdir' dedi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karşılaşmanın oynanacağı Vicente Calderon Stadı'nda basın toplantısı  düzenleyen Simeone, Galatasaray'da Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın kart cezalısı  olmasının yanı sıra teknik direktör değişikliğinin Atletico Madrid için avantaj  mı yoksa dezavantaj mı olduğuyla ilgili bir soru üzerine, şunları söyledi: 

 'Biz, Galatasaray'ın futbolcularını düşünüyoruz. Tecrübeli ve bireysel  olarak çok yetenekli futbolcuları var. Son 2 maçta 6 gol atmaları da onların gole  ulaşma kalitesini gösteriyor. Ayrıca Türklerin karakterini biliyoruz. Sonuna  kadar pes etmeyeceklerdir.' 

 Yarınki maçta sahaya süreceği 11'e henüz karar vermediğini belirten  Simeone, 'Sakatlıktan yeni çıkan Juanfran ve Gimenez konusunda henüz kararım yok.  Yarın durumlarına bir kez daha bakacağım. Galatasaray karşısında oyunu iyi  okumamız gerekiyor. İstediğimiz tek şey kazanmak' ifadelerini kullandı. 

 Simeone ayrıca, İspanya Birinci Futbol Ligi'nde şu anda en az gol  yiyen kaleci olan Jan Oblak için 'Ondan çok memnunuz. Çok büyük bir geleceğe  sahip. Umarım kendini daha da geliştirir' yorumunu yaptı. 

 Atletico Madrid'in takım kaptanı Gabi ise 'Galatasaray için son  fırsat. Her şeyini verecektir. Bireysel yeteneği çok iyi futbolculara sahip. Çok  karışık bir maç olacak' yorumunda bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
5
5
3
2
0
0