Görüş Bildir
Haberler
Simeone: "Barça ve Real Hiç Olmadıkları Kadar Güçlü"

Simeone: "Barça ve Real Hiç Olmadıkları Kadar Güçlü"

Fatih
21.08.2014 - 23:16

Simeone: "Barça ve Real Hiç Olmadıkları Kadar Güçlü"

Arjantinli çalıştırıcı, yeni sezon öncesi şampiyonluk şanslarını değerlendirdi. 

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone , yapılan son transferlerle birlikte Barça ve Real'in daha önce hiç olmadıkları kadar güçlendiklerini ve şampiyonluk unvanını korumanın artık kendileri için hayal gibi bir şey olduğunu ifade etti.

Geçen sezon La Liga'yı zirvede tamamlayan Vicente Calderon ekibi, 18 yıl sonra şampiyonluğa ulaşmış ve öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde de final oynamıştı.

Barça ve Real'in yıldızlar yağmuru altında bu başarıyı tekrarlamanın pek mümkün olmadığını düşünen Simeone, La Gazzetta dello Sport 'a verdiği demeçte, 'Atletico, ne yazık ki Barcelona ve Real Madrid gibi değil. Öyle bir yapıları var ki, tek bir oyunca 80 milyon avro yatırabiliyorlar. Halbuki biz toplamda 100 milyon avro zor çıkarıyoruz.' dedi.

Barcelona'ya değinen Arjantinli teknik adam, 'Lionel Messi, Luis Suarez ve Neymar, dünyadaki en iyi beş futbolcudan üçü. Alexis Sanchez ile Cesc Fabregas'ı gönderdiler, yerlerine gelenler Suarez ve Ivan Rakitic. Daha da güçlendiler.' şeklinde konuştu.

Real Madrid ile ilgili olarak ise, 'Ve sonra Madrid var. Toni Kroos ve James Rodriguez'i aldılar. Gareth Bale bu sene takıma daha çok alıştı. Geçen seneden çok daha iyi olacakları kesin...' açıklamalarında bulundu.

Bu şartlar altında rekabetin zor olduğunu ifade eden başarılı hoca, 'Herkes geçen seneyi tekrar edip edemeyeceğimizi merak ediyor. En son 18 yıl önce bu başarıyı yakalayabilmiştik. Geçen sezon özel bir seneydi.' ifadelerini kullandı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın