Görüş Bildir
Haberler
Şimdi Biraz Çocukluğunuza İnelim…

Şimdi Biraz Çocukluğunuza İnelim…

24.02.2014 - 09:27

Şimdi Biraz Çocukluğunuza İnelim…

Figür koleksiyonerleri ve cupcake bağımlılarının birlikte zaman geçirebileceği nadide yerlerden biri Pow. 4-5 ay önce Caddebostan Kültür Merkezi’nin hemen karşı köşesine açıldı. Figür meraklıları ilk açıldığı günden beri boş bırakmıyor mekanı.

Onu diğer figür mağazalarından farklılaştıran özelliği ise, içinde ufak bir kafesi olması. Darth Vader, Iron Man, Batman, Yoda gibi gönlümüzde yer etmiş film karakterleri, şeker hamurundan yapılmış oldukça sevimli cupcake’lerin üzerinde yerini almış, vitrinde ziyaretçileri selamlıyor. Ben Nutella’lı tartını yedim, oldukça lezzetliydi. Dilerseniz şeker hamurundan Batman, Back to the Future ya da Star Wars logoları yapmak için satılan kalıpları da buradan satın alabilirsiniz. Kalıpların fiyatları 45 – 50 TL civarında. Yurtdışından getirtmeye kalksanız da hemen hemen aynı fiyata geliyor.

Burayı ayrıcalıklı yapan özelliklerden bir diğer ise dekorasyonu. Figürlerin yerleşimi öyle iyi yapılmış ki, mağazanın içinde dolaşırken bir galeri geziyormuş hissi yaratıyor. Merak edenler için tıklayın

Kaynak: http://cicibebeler.com/yasam-alani/ye...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın