Görüş Bildir
Haberler
SILA VE AHMET KURAL - PEKİ YA DİĞERLERİ ?

SILA VE AHMET KURAL - PEKİ YA DİĞERLERİ ?

SILA VE AHMET KURAL - PEKİ YA DİĞERLERİ ?

Geçtiğimiz günlerde sanat dünyasının beğenilen ve örnek alınan çifti olan Sıla ve Ahmet Kural hakkında dehşete düşürücü haberler duyduk.

Bu haberler gün geçtikçe yayıldı ve doğruluğu kanıtlandı. Haberlere göre Ahmet Kural Sıla'ya ağır fiziksel şiddet uygulamış ve Sıla'yı

hastanelik etmişti. Ülkemizdeki bir çok haber kanalında bu haber flaş olarak verildi. Olayın iç yüzü, yaşananlar ve son durum hakkında detaylı bilgiler verildi.

Ülkemizde haber kanallarının şiddete bu derecede duyarlı olması gerçekten umut verici bir durum. Bu konuda umut edebileceğimiz başka gelişmelerin de olmasını gerçekten çok isterdim. Fakat üzülerek söylemek istiyorum ki ben bu videoyu hazırlarken bile bir yerlerde birileri şiddete maruz kalıyor.

Ülkemizde binlerce gencin kendine örnek aldığı bu iki sanatçının bu duruma düşmesinin sebepleri elbette oldukça fazladır. Gençlerimizin bu sanatçıları örnek aldıktan sonra, gelecekte bu tarz vahim durumlara düşmemesinin bir garantisi var mı dır ? Kaç tane 8 Mart geçirdik, ne kadar bilinçlenme sağladık ve kaç kişiyi kadına şiddete yönelme konusunda uyandırabildik ?

Şiddetin bir cinsiyeti olmaz, bu insanlıkla alakalı bir konudur. Örnek aldıkları sanatçıların yolunu izleyen bu nesil gelecekte de şiddet

yönelimli olacaktır. Yani ülkemizde şiddet bir kader haline veya nesilden nesile bir silsile halini mi alacak ? Sizi bilmiyorum ama,benim kafamda bu gibi deli sorular dolaşıyor.

Sıla güçlü, kendi ayakları üzerinde durabilen öz güvenli bir kadın. Böyle bir olayı mutlaka atlatacak ve Ahmet Kural'dan kurtulacaktır.

Asıl can alıcı soruyu şimdi soruyorum. Peki ya diğerleri ?

Patlıcan çok kızarmış, soba yakılmamış,çay çok demli olmuş, dışarıda çok fazla gülünmüş,ev iyi temizlenmemiş,camlar neden açık, televizyonun sesi çok açık, yemek çok tuzlu gibi nedenlerden kaç insanımız canından oldu ? Şimdi soruyorum size bu cinsiyetlemi yoksa insanlıkla mı alakalı ? Dedim ya şiddetin cinsiyeti yoktur insanlığı vardır diye konu hep dönüp dolaşıp oraya geliyor.

Kadınlar; Amerika’da tecavüze uğruyor, İran’da idam ediliyor, Afganistan’da kurşuna diziliyor, Tayland’da fuhuşa zorlanıyor, Ülkemizde ağır şiddet görüyor. Peki neden ? İnsan neden şiddete başvurur ? Ben söyliyeyim. Eğitimsizlikten, konuşacak kelimesi olmadığından...

Konuyla ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

SILA VE AHMET KURAL - PEKİ YA DİĞERLERİ ? KAMU SPOTU

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın