Görüş Bildir
Haberler
Sıla’nın Şikayetiyle İfade Veren Güloğlu: 'Sözlerim Doğru Ama Vatan Hainlerine Karşı Söyledim'

etiket Sıla’nın Şikayetiyle İfade Veren Güloğlu: 'Sözlerim Doğru Ama Vatan Hainlerine Karşı Söyledim'

Emre Ordu
08.10.2016 - 00:44 Son Güncelleme: 08.10.2016 - 01:45

Şarkıcı Sıla'nın kendisine 'S...olsun gitsin' sözleri nedeniyle şikayetçi olduğu Davut Güloğlu savcılığa ifade verdi. Güloğlu ifadesinde hakaret etmediğini savundu ve 'O sözleri şikayetçiye karşı değil vatan hainlerine söyledim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şarkıcı Sıla 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yenikapı'da düzenlenen ' Demokrasi ve Şehitler Mitingi' hakkında  “darbelere karşıyım ama böyle bir şovun içinde olmayacağım demiş, Davut Güloğlu da Sıla'nın bu sözlerine 'S...olsun gitsin' diye yanıt vermişti.

Sıla'nın, Davut Güloğlu'nun bu sözlerinden dolayı şikayetçi olması nedeniyle, Güloğlu bugün İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek ifade verdi.

"Vatan hainlerine karşı söyledim"

"Vatan hainlerine karşı söyledim"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Güloğlu'nun ifadesinde, 'Yenikapı mitinginde bir gazeteci bana Sıla'nın demokrasi mitingine şov dediğini ve katılmayacağını sordu. Ben de bu açıklama ile ilgili eleştirimi yaptım. Vatanını sevip hizmet edenlerin burada olduğunu aksi düşünenlerin ise istedikleri yere gidebileceklerini söyledim. Devamında, kısa bir duraklamadan sonra 'Vatanına hizmet etmeyen 'S... olsun gitsin' dedim. Ancak bunu vatan hainlerine karşı söyledim. O son cümleyi doğrudan şikayetçiyi kastederek söylediğim bir cümle değildir. Suçlamaları kabul etmiyorum' diye konuştuğu öğrenildi.

İfadesinin ardından gazetecilere konuşan Güloğlu, siyasi parti liderlerinin yer aldığı bir topluluğa ‘şovmen’ denmesine karşı verdiği tepkinin arkasında olduğunu söyledi.

Güloğlu, “Sıla, ‘Oraya şov amaçlı giden birkaç sanatçıya yönelik bu lafları söyledim’ deseydi katılırdım ona. Ama öyle demedi. Şimdi öyle diyor” diye konuştu.

"Sıla'dan şikayetçi olacağız"

"Sıla'dan şikayetçi olacağız"

Güloğlu'nun avukatı Emrullah Gözcü Sıla'dan şikayetçi olacaklarını söyledi.Güloğlu da ayrıca basında kendisi hakkında, 'kadın dövücü' diyen bazı gazeteciler ile sosyal medya hesaplarından hakaret ve küfür edenler hakkında da şikayette bulunacağını sözlerine ekledi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
248
179
33
28
11
6
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Darkwins

Ya ben en çok Yenikapı mitinginde bayrak sallayıp "hüloğğ" demeyi vatana HİZMET sanmalarına şaşırıyorum ? Siz mal mısınız diyecem ama ihtiyaç duymuyorum..

kara cambaz

bu gibiler bayrak sallayıp, korna çalmayı "sözde darbe"yi engellemek ve demokrasi sanırlar....

Frame Madrock

Fetö paralel bunlarda yuvarlak