Görüş Bildir
Haberler
Şiddet Her Yerde Kol Geziyor: Kreşte Çocukları Dans Ederek Döven 2 'Öğretmen' Tutuklandı

etiket Şiddet Her Yerde Kol Geziyor: Kreşte Çocukları Dans Ederek Döven 2 'Öğretmen' Tutuklandı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 'Minik Kalpler Kreşi'ndeki yaşları 2 aylık ve 6 arasında değişen 35 öğrenciye öğretmenler tarafından şiddet uygulandığı iddiası üzerine soruşturma başlatıldı. Soruşturmada şiddet görüntüleri güvenlik kameralarından tespit edildi. Olay sonrası 4 öğretmen gözaltına alınırken, 2'si tutuklandı. 

Kamera yansıyan olayda kreş öğretmenleri dans ederken çocukları tekmeliyorlar, terlikle kafalarına vuruyorlar📹

Olay ailenin ihbarıyla ortaya çıktı.

Olay ailenin ihbarıyla ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Sungurlu Mahallesi'ndeki özel kreşe giden bir çocuğun, öğretmenlerin arkadaşına şiddet uyguladığını ailesine söylemesi üzerine ortaya çıktı. 

Ailenin ihbarı üzerine başlatılan soruşturma kapsamında kreşteki güvenlik kameralarının kayıtları incelendi. Kayıtlarda bazı çocuklara terlikle ve elle şiddet uygulandığı tespit edildi.

Kreşte görevli 4 kişi gözaltına alındı.

Kreşte görevli 4 kişi gözaltına alındı.

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekipleri tarafından kreşte görevli G.Ş, S.Ö, S.K. ve M.K.K. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.Ş. ve S.Ö. tutuklandı, S.K. ve M.K.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çarşamba Belediyesince evrak eksikliği tespit edilen kreş süresiz kapatıldı.

Çarşamba Belediyesince evrak eksikliği tespit edilen kreş süresiz kapatıldı.

Kreşte küçük çocuklara uygulanan şiddete sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
367
118
78
12
8
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Yahu ben eve gönderirken tek tek öpüyorum onları. Size kim veriyor o diplomayı? Her bir öğretmenin psikoloji testinden geçmesi gerekiyor artık. Yettiniz be! ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Gercekten öpüyor musunuz? Çocukla fiziksel yakınlık kurmanız doğru değil yalnız onlar sizin çocuğunuz ya da arkadaşınız değil çünkü

Pasif Kullanıcı

orospunun elinde kırbaç gibi bişey var.o türbanlarınızı alıp boynunuza bağlayıp sürüklemek geldi içimden sizi.mk sürtükleri.

Ahmet Yaldızlı

oynayarak dövüyorlar bir de kevaşeler