Görüş Bildir
Haberler
Sibel Can'ın Yılanlı Takısı Cep Yakıyor: Sibel Can Milyonluk Takılarıyla Sahnelerde!

Sibel Can'ın Yılanlı Takısı Cep Yakıyor: Sibel Can Milyonluk Takılarıyla Sahnelerde!

6 yıl aradan sonra İstanbul Cahide'de sahne alan Sibel Can'ın takıları da sahne kıyafetleri de ayrı ayrı olay oldu. Sibel Can'ın vücut hatlarını belli eden Bottega Veneta'nın son koleksiyonundan kırmızı elbisesinin gece boyunca Sevan Bıçakçı'nın özel tasarım milyon değerindeki takılarından taktı. İşte o fotoğraflar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sibel Can 6 yıl aradan sonra sessizliğini İstanbul'lu dinleyicileri için bozdu. Cahide'de uzun aradan sonra ilk konserini veren Sibel Can, şıklığıyla da gecenin tam anlamıyla yıldızıydı.

Sibel Can 6 Yıl Aradan Sonra İlk Kez Sahnede

Sibel Can 6 Yıl Aradan Sonra İlk Kez Sahnede

İki farklı kostüm seçen sanatçı, ilk olarak Londra’dan getirttiği Bottega Veneta’nın son koleksiyonundan kırmızı elbiseyle sahne aldı.

Ünlü simaların çoğunlukta olduğu gecede tüm misafirler, konserin başından sonuna kadar tüm şarkılara eşlik ettiler.

İki Farklı Elbiseye İki Farklı Milyonluk Takı

İki Farklı Elbiseye İki Farklı Milyonluk Takı

İlk kostümüne aksesuar olarak içinde nar heykeli olan 'Büyülü Taşlar' koleksiyonundan fiyatı 100 bin dolar (1 milyon 130 bin TL) olan tektaş bir tek taş takan Can, ikinci elbisesinde de görkemli bir yılan kolye taktı.

Kuliste Sibel Can ile özel olarak ilgilenen ve değerinin 1 milyon TL olduğu öğrenilen kolyeyi takmasına yardım eden Sevan Bıçakçı, ünlü sanatçının takıları muhteşem taşıdığını söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ezgi Pehlivan

Millet açlıktan kıvranıyor,işsizler iş bulamıyor,işi olanlar ne zaman çıkarılcam acaba diye titriyor bunlarda sidik yarıştırıyor sizde haber diye veriyorsunu... Devamını Gör