Görüş Bildir
Haberler
Show TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Dilara Gönder Kimdir? Dilara Gönder İstifa mı Etti, Neden Gündemde?

Show TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Dilara Gönder Kimdir? Dilara Gönder İstifa mı Etti, Neden Gündemde?

Show TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Dilara Gönder, dün akşamki canlı yayının ardından gündeme geldi. Dilara Gönder'in ülkemizde yaşanan yıkıcı depremlerle ilgili gelen yorumlara 'Böyle ölümlü ders mi olur hocam?' sözleri dikkat çekti. Ekranları başındakiler, başarılı sunucu Dilara Gönder'in kim olduğunu merak etti. Peki, Dilara Gönder kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? 

İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dilara Gönder Kimdir?

Dilara Gönder Kimdir?

Dilara Gönder, 17 Haziran 1983 tarihinde Almanya'nın Herrenberg şehrinde dünyaya geldi. Gönder'in ailesi o henüz 5 yaşındayken Türkiye'ye geldi ve İzmir'e yerleşti. 

İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini İzmir'de tamamlayan Dilara Gönder, İzmir Bornova Anadolu Lisesinden mezun oldu. Üniversite eğitimi için İstanbul'a gelen Gönder, Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünden mezun oldu.

Show TV Haber Spikeri Dilara Gönder'in Kariyeri

Show TV Haber Spikeri Dilara Gönder'in Kariyeri

Dilara Gönder, 2007 yılında Aydın Doğan Vakfı tarafından düzenlenen 19. Genç İletişimciler Yarışması'na okul radyosunda yayınlanan 'DinleBul' adlı program ile katıldı. DinleBul programı radyo dalında birinci seçildi. 

Aynı yıl Fenerbahçe TV'de 'MusicBox' adlı programla sunuculuk hayatına başladı. 2007 yılında bir de Lig TV'ye transfer oldu. Lig TV'de 2,5 yıl çalışan Dilara Gönder, daha sonra TRT bünyesinde yer aldı. Burada Formula 1 yarışlarını yerinden takip etti ve pek çok önemli röportaj yaptı. 

Gönder, 2010 yılında NTV Spor'a transfer oldu. 2013 yılında, NTV televizyonlarında yayınlanan 'Zor İşler' adlı programın sunuculuğunu üstlendi. 

2014 yılında karşımıza bambaşka bir Dilara Gönder çıktı. Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan 'Ne Diyosuun' aldı dizide başrol olarak rol aldı. 'Ne Diyosuun' Dilara Gönder'in ilk oyunculuk deneyimi oldu. 

2015 yılında NTV ekranlarında kendisinin hazırlayarak sunduğu 'Yeter ki İste' programını yaptı. Programda engellenen vatandaşların başarı hikayeleri anlatılıyordu. Aynı yıl NTV ve E2'de 'Lingo' adlı kelime yarışma programının sunuculuğunu üstlendi. 

23 Ağustos 2021 tarihinde Show TV ekranlarında haber spikerliği yapmaya başladı. 

Dilara Gönder, 9 Şubat 2023 tarihinde Show TV'nin de bünyesinde yer aldığı Ciner Medya Grubu'na sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımla teşekkürlerini sunarak istifa ettiğini açıkladı.

Dilara Gönder'in Aile Yaşamı

Dilara Gönder'in Aile Yaşamı

Dilara Gönder, 26 Aralık 2016 tarihinde dünya evine girdi. Çiftin bir de çocuğu oldu.

Dilara Gönder'in Rol Aldığı Diziler

Dilara Gönder'in Rol Aldığı Diziler
  • Ne Diyosuun - 2014 (Cansu)

  • Sil Baştan - 2014 (Gizem Dereli)

  • Baba Candır - 2016

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
6
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın