Görüş Bildir
Haberler
Shota: "Eğer Yenilseydik Çok Üzülecektim"

Shota: "Eğer Yenilseydik Çok Üzülecektim"

Enver K.
22.02.2015 - 20:42

Shota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçta, son dakikada 1 puan kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçta, son dakikada 1 puan kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Arveladze, Ersun Yanal yönetimindeki Trabzonspor'un hücum ağırlıklı futbol anlayışını benimsemesinin maçı zevkli hale getirdiğini kaydetti.

Bu mevsimde çok güzel bir zeminde maç yaptıklarını anlatan Shota Arveladze, 'Bu yüzden Kasımpaşa Kulübü'nü tebrik etmek lazım. Maçta her iki devrede de son dakikalarda gol oldu. İki takım da birbirine üstünlüğünü kabul ettiremedi. 90 dakika maça konsantre olduk. Karşımızda iyi ve kaliteli bir takım vardı. Son dakikada bir puan aldık, eğer yenilseydik çok üzülecektim' ifadelerini kullandı.

Son haftalardaki kötü gidişatın ve az puan toplamalarının kulübün hedefini değiştirmediğini dile getiren Gürcü teknik adam, 'Puanımızı az ama biraz daha şanslı olsaydık fazla olurdu. Bu futbolun doğasında var. Eren Derdiyok'u transfer ettik, 10 gün sonra çapraz bağları koptu. Böyle oldu diye hedef mi değiştirelim? Bu tarz maçlar da bize güven veriyor' diye konuştu.

Cüneyt Çakır'a eleştiri

Shota Arveladze, karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'ı da eleştirdi.

İlk yarının sonunda yedikleri frikik golünden önce Çakır'ın Cardozo'yu 'ofsayttan çıkması konusunda uyarmasını' anlayamadığını aktaran Arveladze, şöyle devam etti:

'Hakemlerimiz oyunu okuyamıyor. Kolay penaltı, kolay sarı kart veren ne demek? Kural bellidir. Bu kadar tecrübeli bir hakem, dünyada belki ilk 3'e giren bir hakem, ilk golden önce Cardozo'yu 'kalecinin önünü kapatma' diye uyarıyor. Niye uyarıyorsun, ofsayt olursa çalarsın. 'Bunu yapma' diye uyarıyor. 'Bunu neden yaptın' diye de sordum. Bugün rahat bir maç yönetti. Kalitesi de belli ama niye uyarıyorsun?'

Arveladze, hakemlerin çok fazla kişinin etkisinde kaldığını savunarak, 'Almanya'da Bayern Münih maçını yönetecek hakeme, 'baba sen bunu tut' diye söyleyen oluyor mu? Burada herkes herkesi etkiliyor. Son üç maçımızda aleyhimize verilen penaltılar, doğru karar değil. 'Kolay ve zor penaltı veren hakem' anlayışını ben kabul etmiyorum. Futbolun bir kuralı var' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın