Görüş Bildir
Haberler
Shakhtar CEO'sundan Fred Açıklaması: ''Onların Önünde Konuştuk''

Shakhtar CEO'sundan Fred Açıklaması: ''Onların Önünde Konuştuk''

Fatih
08.08.2015 - 00:57

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe 'yi eleyerek play-off turuna kalan Shakhtar Donetsk 'te, Fred konusundaki belirsizlik devam ediyor.

Shakhtar Donetsk CEO'su Sergei Palkin, turu geçmelerine rağmen Ukrayna basınına yaptığı açıklamalarda gelen soru üzerine Fred konusuna açıklık getirdi.

''HİÇBİR RESMİ KARAR YOK''

''Öncelikle biz bu konuda aceleci davranmadık. İlk olarak her şeyi anlamak istedik. Fred ile konuştuk ve o bize herhangi bir doping maddesi ya da ilaç kullanmadığını söyledi. Neden oynattık? Çünkü hiçbir resmi karar yok. Kimse bizi ya da oyuncumuzu suçlayamaz. Halen soruşturma devam ediyor. Kuralları çiğneyen futbolcular ceza alıyor ya da diskalifiye ediliyor. Ancak şu an herhangi kesinleşmiş bir karar yok''

''UEFA DELEGESİYLE ONLARIN ÖNÜNDE KONUŞTUM''

''Fred ile ilgili herhangi bir resmi evrak yok. Dahası, biz bunu maçtan önce UEFA delegesi ile Fenerbahçeliler önünde de konuştuk. UEFA delegesine sordum 'Fred'in oynamasını yasaklayan bir belge var mı?' , o da 'Hayır, Fred oynayabilir' dedi. Diğer taraftan Fenerbahçe'nin bazı başvuruları var. Ancak bir Fenerbahçe yetkilisi bana maçtan önce gelip, 'Üzgünüz, bir UEFA ile mücadele etmeye çalışıyoruz, sizinle ya da takımınızla ilgili bir durum değil' dedi.''

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Hukuktan Sorumlu Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ise geçtiğimiz gün Fred ile ilgili bir açıklama yaparken, UEFA'ya yeni bir başvuruda bulunduklarını söylemişti.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/fred-aciklamasi-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın