Görüş Bildir
Haberler
Sezgisel Gücünün Hangi Seviyede Olduğunu Seziyoruz!

etiket Sezgisel Gücünün Hangi Seviyede Olduğunu Seziyoruz!

Yung Boş Ada
09.12.2015 - 15:21

Senin sezgilerin ne kadar kuvvetli, bir insanın erişebileceği seviyelerden hangisine erişmişsin merak ediyor musun? O zaman seni hemen testimize alalım! Testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenmek istiyoruz!

2. Genelde nasıl rüyalar görürsün?

3. Ne kadar sıklıkla deja vu oluyorsun peki?

4. Tuhaf gelebilir fakat kendini hangi renge benzetiyorsun?

5. Daha önce hiç spiritüel, mistik bir deneyim yaşadın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin gerçekten tuhaf biri olduğunu söyleyenler oluyor mu?

7. Peki bir olayı daha gerçekleşmeden bildiğin hiç oldu mu?

8. Ve son olarak: Başkalarından sakladığın şey ne?

8. Ve son olarak: Başkalarından sakladığın şey ne?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seviye 1: İç güdülerin gücü!

Seviye 1: İç güdülerin gücü!

Senin iç güdülerin gerçekten çok kuvvetli. Bazı şeyleri içten içe hissediyorsun: Hatta öyle ki her olaydan sonra söylediğin her bir 'ben biliyordum böyle olacağını' için kenara 1 lira koymuş olsaydın şu an yüklü miktarda birikmiş paran olurdu! Diğer yandan sen insanlarla tanıştığın an onlar hiç konuşmasa bile nasıl biri olduklarını içten içe hissediyorsun ve çoğu zaman da hiç yanılmıyorsun. Bu hisler de bazen kendilerini sana fiziksel olarak gösteriyorlar. Mesela kötü niyetli biriyle tanıştığın zaman içinde bir ürperme oluyor, resmen tüylerin diken diken oluyor ve rahatsız oluyorsun. Bizce iç güdülerini hiç hafife alma ve onları dinlemeye devam et: Seni hiç yanıltmayacaklarına eminiz!

9. Seviye 2: Duygusal sezgiler!

9. Seviye 2: Duygusal sezgiler!

Senin duygusal sezgilerin çok kuvvetli: Bunun nedeni de senin duygusal zekası son derece yüksek ve empati yeteneği gelişmiş bir insan olman. Peki bunun sana faydası mı ne? Sen bir insanla tanıştığın zaman veya konuşurken onun duygularını bir kitap misali okuyabiliyorsun. Bu sayede de onun hakkında bilmen gereken her şeyi öğreniyorsun. Ayrıca karşındakinin duygularını sanki seninmiş gibi yaşadığın için de ona ne söyleyip ne söylememen gerektiğini çok iyi biliyorsun. Diğer yandan; insanlarla, hayvanlarla ve hatta mekanlarla çok güçlü bir duygusal bağ kuruyorsun.

Seviye 3: Öngörü gücü!

Seviye 3: Öngörü gücü!

Senin öngörü gücün gerçekten almış başını yürümüş durumda! Bu güç ancak psişik açıdan yetenekli insanlarda görülür: Yani sende! Daha önce defalarca mistik olaylar yaşadığına; mesela bir olayı daha ortada hiçbir şey yokken öngördüğüne eminiz! Çünkü sen bu güç sayesinde gerçekleşebilecek bir çok şeyi önceden görebiliyorsun. Bazı olayların nasıl sonuçlanacağını önceden söyleyebilirsin hatta. Bunu da olası bütün olasılıkları görüp hangisinin daha kuvvetli olduğunu hissetmenle başardığını söyleyebiliriz. Olayların sonuçlarını tahmin etmenin yanında insanların belirli konular hakkında potansiyelleri olup olmadığını, başarılı olup olmayacaklarını rahatlıkla söyleyebilirsin. Sana bir şey söyleyelim mi: Sen çok güzel fal bakarsın aslında! Fakat bu gücünün senin ve etrafındakilerin iyiliği için, bilgece kullanmanı tavsiye ederiz!

Seviye 4: Evrenle iletişim gücü!

Seviye 4: Evrenle iletişim gücü!

Sen evrenle soyut bir şekilde iletişime geçebilme gücüne sahipsin. Yani sezgisel güzün bir insanın sahip olabileceği en yüksek seviyede! İnsanlar evrenle iletişime geçebilmek için saatlerce, hatta günlerce meditasyon yapıyor ve ancak en yoğun oldukları anda bu iletişimi kurabiliyorlar. Fakat bu yetenek sana doğuştan verilmiş; yani senin evrenle iletişim kurmak için günlerce meditasyon yapmana gerek yok, yeterince yoğunlaştığın her an bu bağı kurabilirsin. Bu bağ sayesinde de evrenden istediğin her şeyi alabilirsin. Ama ne istediğine çok dikkat etmen gerekiyor, yani bu gücü çok iyi bir şekilde kullanmalı ve kontrol altına almayı öğrenmelisin. Yoksa hiç beklemediğin sonuçlarla karşılaşabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1977
406
184
130
92
56
13