Görüş Bildir
Haberler
Sezer Öztürk'ün Menajerinden Gökhan Töre Açıklaması !

Sezer Öztürk'ün Menajerinden Gökhan Töre Açıklaması !

Mustafa Murat ARSLAN
05.05.2014 - 21:04 Son Güncelleme: 05.05.2014 - 22:21

Sezer Öztürk'ün Menajerinden Gökhan Töre Açıklaması !

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu tarafından uzun süre önce kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk’ün menajeri Özkan Doğan, Sezer’in, Fenerbahçe derbisinin ardından gittiği gece kulübünde silahla yararlanan Gökhan Töre’nin affedilmesine tepki göstermediğini söyledi.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Doğan, oyuncusunun, karıştığı olayın ardından kendisi gibi ciddi bir yaptırımla karşılaşmayan takım arkadaşının affedilmesine tepki göstermediğini, aksine, yaşanan bu talihsiz kaza sebebiyle büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Doğan, “Sezer, Gökhan Töre’nin başına gelenlerden sonra bir hayli üzüldü. Sonuçta bu çocuklar takım arkadaşı, birbirlerinin başına kötü bir şey gelsin isterler mi? ’Sezer gibi Gökhan’ın da ceza alması gerekir’ şeklinde basına yansıyan haberleri gördük fakat cezalandırma ya da mükafatlandırma kulüp başkanı ve yöneticilerinin işi. Sezer, kadro dışı kaldı diye benzer bir olaya talihsiz şekilde karışmış futbolcu arkadaşı için kötü düşünecek biri değil” diye konuştu.

Yönetim ve teknik heyetten haber bekleniyor

Sezer Öztürk gibi İbrahim Toraman ve kadro dışı kalan bir diğer Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Süzen’in de konuyla ilgili bir hayli üzgün olduğu kaydeden menajer Doğan, şöyle devam etti:

“Sezer Öztürk, İbrahim Toraman ve Gökhan Süzen karakterli futbolcular. Tek amaçları var, o da kulüplerine hizmet etmek. Dedikodulara, polemiklere karışmadan çalışmalarını birlikte sürdürüyorlar. Her ne olursa olsun, Beşiktaş yönetiminin aldığı karara saygılılar. Sezon henüz bitmedi, dolayısıyla kulüpteki gelecekleriyle alakalı konuşulan herhangi bir şey yok. Akıbetlerine Sayın Fikret Orman karar verecek. Beşiktaş Kulübü yönetimi ve teknik heyeti ’gelin oynayın’ derlerse, çıkıp oynayacaklar. Sezon başı hazırlık kampına çağrılırlarsa da gidecekler.”

“Yönetim maddi yükümlülüklerini yerine getirdi”

Başkan Orman ile oyuncusunun durumuyla ilgili yakın zamanda herhangi bir görüşme yapmadığını belirten Özkan Doğan, siyah-beyazlı yönetimin kendilerine karşı olan bütün maddi yükümlülükleri yerine getirdiğini kaydetti. Menajer Doğan, “Sayın başkan isterse görüşmeye hazırız ama yakın zamanda yönetim kurulundan kimseyle oyuncumuzun durumu ile ilgili bir konuşma yapmadık ya da herhangi bir davet almadık. Sezon bitimini beklemekte fayda var” diye konuştu.

SPOR1903

Kaynak: http://www.spor1903.com/sezer-ozturku...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın