Görüş Bildir
Haberler
Seyircilere Göre En Çok Sevilmiş 5 Disney Çifti

Seyircilere Göre En Çok Sevilmiş 5 Disney Çifti

Selin Eren
17.12.2015 - 22:41

5. Debby Ryan & Cole Sprouse - The Suit Life On Deck

5. Debby Ryan & Cole Sprouse - The Suit Life On Deck

12 yaşındaki ikiz kardeşler, Zack ve Cody'nin hayatı konu edilmiştir. Bekâr anneleri Carey'nin, Boston'ın en gösterişli oteli olan Tipton Otel'de şarkıcılığa başlaması üzerine Zack ve Cody'nin yaşamı tamamen değişir. Annelerinin yaptığı sözleşme sonucunda ailecek bu lüks otelde yaşamaya başlarlar. Anneleri çalışırken, Zack ve Cody ise yeni evlerinin tüm güzellikleri ve konforunun tadını çıkarırlar. Özellikle de oda servisi, yüzme havuzu ve oyun odası, ikizler için büyük bir mutluluk kaynağıdır.

Gerçek hayatta beraber olmayan gençlerden Debby Ryan ününü sürdürürken, Cole Sprouse için aynısı söylenemez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Olivia Holt & Leo Howard

4. Olivia Holt & Leo Howard

Bobby Wasabi Dövüş Sanatları Akademisi San Jose, Kaliforniya'da bir dövüş okuludur. Ancak bir gün, dövüş yöneticileri akademiye gelip 'Önümüzdeki yarışmada en az 2 madalya kazanmazsanız okulu kapatacağız.' derler. Akademinin yöneticisi Rudy ise öğrencilerinin pek de iyi dövüşçüler olmadıklarını bildiğinden bir şey yapamamaktadır. Ancak sonradan Jack adlı kaykaycı bir çocuğun şehre yeni geldiğini ve Kara Ejder'lerden 4 öğrenciği tek başına hakladığını çocuklardan öğrenince onu akademisine alır. Böylece yarışmada zorda olsa 2 madalya alıp akademiyi kurtarırlar. Böylece maceralar başlar.

Gerçek hayatta yolları ayrılan ikili, bir birliktelik yaşamıyor.

3. Demi Lovato & Sterlin Knight - Sonny With A Chance

3. Demi Lovato & Sterlin Knight - Sonny With A Chance

Sonny Munroe sıradan bir kızdır fakat bir gün internette yayınladığı tanıtım videosu sayesinde Mandy adlı bir üyesini kaybetmiş olan 'Ne Tesadüf!' adlı komedi dizisinde rol alma hakkını elde eder ve böylece oyuncular tamamlanır. Gösteri dünyasına adım atmak için Sonny, annesiyle birlikte Wisconsin'den hem yeni dostlarla hem de yeni düşmanlarla tanışacağı Hollywood'a taşınır. Burada Sonny Hollywood'da hayat, oyunculuk, yıldızlar ve medyada iyi bir imaj yaratmak hakkında birçok yeni fikir edinir.

Gerçek hayatta sadece arkadaş olan ikili, şu anda yalnızlar.

2. Selena Gomez & Gregg Sulkin - Wizards Of Waverly Place

2. Selena Gomez & Gregg Sulkin - Wizards Of Waverly Place

Tipik New York ailesi gibi gözüken Russo'lar aslında hiç de öyle değildirler. Üç kardeş olan Justin, Alex ve Max sihir eğitimi gören sihirbazlardır ve 18 yaşına geldiklerinde sadece biri güçlerini koruyacaktır. O zamana kadar da bunun için eğitim görürler.

Gerçek hayatta milyonlarca insan tarafından bilindiği gibi bir aralar Justin Bieber'la olan (Kendine yazık etti bence.) Selena Gomez şu an yalnız. Onun aksine Gregg Sulkin oyuncu Bella Thorne ile birlikte.

1. Laura Marano & Ross Lynch - Austin And Ally

1. Laura Marano & Ross Lynch - Austin And Ally

Şarkı sözü yazan Ally ile rock yapan Austin'in hikayelerinin birleşmesiyle gerçekleşir. Ally'nin babası müzik market işletmektedir. Austin ile Ally bu dükkanda karşılaşır. Ally şarkı sözü yazarken Austin onun odasına girer. Austin'in beynine bu şarkı kazınmıştır. Bu şarkının Ally'nin şarkısı olduğunu bilmeden çalar ve bu şarkıya video çeker. Bu şekilde bir gecede ünlü olan Austin'e Ally çok kızmıştır. Fakat Austin'in Ally'den özür dilemesi üzerine beraber çalışmaya başlarlar. Ally, Austin'e ünlü olma konusunda yardım ederken, Austin de Ally'e kabuğundan çıkması konusunda yardımcı olur. Bu olaylar bütünlüğünde de Austin ve Ally uzun zamandır varolan aralarında ki kıvılcımı farkederler. Birbirlerine olan aşkı reddetmemeye karar verirler ve çok güzel şeyler yaşarlar. Fakat aşkları zamanla ortaya pürüzler çıkarır. Maceraları arkadaşları Dez ve Trish ile birlikte devam eder.

Gerçekte hayatta iyi dost olmalarına rağmen Ross Lynch, manken Courtney Eaton ile birliktedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0