Görüş Bildir
Haberler
Sevince Kendinden Geçenler İçin: Ne Kadar Tutkulu Bi' Aşıksın?

Sevince Kendinden Geçenler İçin: Ne Kadar Tutkulu Bi' Aşıksın?

Sevgilini görmeden yapamıyor ve yanında ilk gün gibi heyecanlanıyorsan seni daha fazla tutmadan testimize alalım.🥰

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Aşk senin için ne ifade ediyor?

4. Peki bize aşkı anlatan bu filmlerden birini seçer misin?

5. Sevgilinle yaşamak istediğin bir yer seç desek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence bir ilişkide romantizm ne kadar önemli? (1=en az 5=en çok)

7. Peki bir ilişkinin olmazsa olmazı nedir?

7. Peki bir ilişkinin olmazsa olmazı nedir?

8. Karşındaki insanda seni heyecanlandıran şey ne?

9. Şimdi bize bir çift seç bakalım.

10. Son olarak insanlarda bu pastalardan hangisi gibi bir tat bırakırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tutku senin için olmazsa olmaz.

Sen aşık olunca yerinde duramıyor, sürekli onu düşünüyor ve onsuz yapamayacağını hissediyorsun. Bu yüzden çok tutkulu birisin. Sevgilini görünce bile için kıpır kıpır oluyor. Yıllar geçse de ilişkinizin üstünden senin ilk gün gibi heyecanın, aşkın yerinde duruyor. Karşındaki insanı mutlu edebiliyor ve genelde o istiyor diye bazı şeyleri yapıyorsun. Kendini de düşünmeli ve değer vermelisin. Sevince takıntılı şekilde seviyorsun ve her şeyin o oluyor. Sürekli sevgiline odaklısın. İlişkinizin güzel yanı heyecanının hiç bitmemesi o yüzden asla monotonlaşmıyor ve sıkılmıyorsunuz. Kendi ne istediğinin de karşındakinin ne istediğini gayet iyi biliyorsun. Seninle sevgili olmak insanlara farklı bir tat bırakıyor ve bir daha böylesinin bulamıyorlar. Her buluşmanızda heyecanın hep aynı kalıyor. Bu senin çok sevdiğinden kaynaklanıyor. Sen aşkını filmlerdeki gibi yaşıyorsun. Romantiklik, tutku, sevgi ne ararsan var. Senin tarafından sevilmek şans olsa gerek.

Romantizm olmadan yapmayanlardansın.

Romantizm olmadan yapmayanlardansın.

Sen için tutku önemli  ama romantiklik daha çok önemli. Hem fiziksel hem ruhani bir çekimi yoğun hissediyorsun. Sevgiline karşı aşkını aşırı dolu dolu yaşıyorsun ve onu fazla arzuluyorsun. Yani sen sevince bir kere seviyorsun ve kolay kolay unutamıyorsun. Sevdiğin kişiye çok bağlısın, aranızda problem olan şeylerden kaçıyorsun. Senin ilişkin, senin sayende hep dört dörtlük oluyor. Romantizm, tutku ve cinsellik ilişkilerinde tam olması gerektiği gibi. Sen arkadaşlarınla vakit geçirmektense, sevilinle oturup  kahve içmeyi tercih edersin. Çok romantik biri olmandan dolayı karşındaki insanında romantik olmasını bekliyorsun. İlişkilerin için çok çaba gösteriyor ve bir şeyler daha ciddi ve doğru olmasını istiyorsun. Sen sevince diğer insanlara karşı gözlerini kapatıyorsun, sadece sevgilini görüyorsun.

Senin tutkun işine.

Senin tutkun işine.

Sen pek tutkulu biri değilsin. Çok flörtün oluyor ve bu yüzden heyecanın hemen kaybediyorsun. Aslında sürekli yeni bir şeylere başladığın için çok heyecan duyuyorsun ama bu heyecanın kısa süreli kalıyor. Genelde hayatı istediğin gibi ve kimseye danışmadan yaşıyorsun. Aşk hayatında da iş hayatında da bildiğini okuyorsun. Dış görünüşüne çok önem veriyorsun ve  bu da insanların sana imrenerek bakmalarına sebep oluyor. Senin için biraz çapkın diyebiliriz. Herkese bir şans veriyor ama aradığını tam anlamıyla bulamıyorsun. O yüzden sürekli deniyorsun.  Tabii denemekten vazgeçme ama bu senin  zamanla heyecanını, tamamen yitirmene de sebep olabilir. Sen aşka değil de işine tutkuyla bağlısın. Herkes gelip geçer ama iş ve başarı senin için çok önemli. Bu yüzden karşındaki insana bazen umursamaz davranıp onu çileden çıkartıyorsun. Aslında onlara önem veriyorsun ama bunu pek belli edemiyorsun. Duygularını daha çok içinde yaşayan birisin. Seni çözmek isteyene kapın her zaman açık.

Bunlar da ilginizi çekebilir.

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
149
88
50
18
17
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mrt Özn

Romantizm olmadan yapmayanlardansın.

Gizem Yenikler

Senin tutkun işine.

Aylin Kayhan

Senin tutkun işine.