Görüş Bildir
Haberler
Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Seçenekleri

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Seçenekleri

Yılbaşı Hediyeleri
20.11.2013 - 11:24 Son Güncelleme: 20.11.2013 - 11:48

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Seçenekleri

Yılbaşında alacağınız hediyelerden biri de elbette ki sevgilinize gidecek. Düşünsenize arkadaşlarınıza ya da herhangi birine hediye alıp sevgilinizi hediyesiz bırakıyorsunuz.. Değil yılbaşı gecesini, komple 2014’ü size zehir eder zehir. Kendinize zor gelirsiniz. Tüm arkadaş çevresini örgütler, susuz kalsanız bir kap su vereniniz olmaz. Bu yüzdendir ki risk almaya hiç gerek yok. Paşa paşa sevgilinize hediyesini önceden seçin, kafanız rahat etsin. “Daha yılbaşına çok var” diyebilirsiniz. Ancak siz yine de şimdiden seçenekler belirleyin. Belirleyin ki o zamanlar nasıl bir ruh halindeyse sevgiliniz, hediyenizi ona göre seçersiniz. Yılbaşı hediyesi öyle aceleye gelmez. Üzerinde uzun uzun çalışmalar yapmalısınız, kafa yormalısınız.

Herkese yılbaşı hediyesi seçerken özen gösterirsiniz. Sevgilinize seçerken iki kat daha özen göstermelisiniz. Bu hediye, sizi anlatmalı. Düşüncelerinizi ona direkt belli etmeli. Sevgilinizi kendinize yeniden aşık etmelisiniz. Seçtiğiniz hediyeyi alırken gözleri dolu bir şekilde sımsıkı sarılmalı size. Feleği şaşmalı, kendine zor gelmeli! Tamam tamam, biraz abartmış olabilirim ama etkilenmeli yani. Bunu sağlamanız için de size bazı seçenekler belirledik. Seçin, beğenin, ister şimdi alın ister daha sonra. Ancak mutlaka almanızda fayda var..

Kaynak: http://www.yilbasihediyeleri.net/2013...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Romantik bir sevgili olduğunuzu ve sevgilinizi sonsuza kadar seveceğinize dair ona söz verdiğinizi gösteren pırlantalı sonsuzluk bileklik karşısında hiçbir kadın kayıtsız kalamaz. Ona mutluluk gözyaşları döktürmek istiyorsanız üzerinde durulması gereken bir hediye. “Sonsuz sevgimi göstermek istiyorum” diyorsanız hemen tıklayın.

Yılbaşının konseptine uygun hediyelerden biri. Daha çok ilginç bir hediye seçmek istiyorsanız ters şişe kadeh iyi bir seçim olacaktır. “Sevgilimin aklını karıştırmak istiyorum” diyorsanız tıklayın.

Yeni bir yıl biterken değerlendirmelerde de bulunabilirsiniz tabi. Sevgiliniz yıl içinde nasıldı? Romantik miydi? Odun muydu? Sizi memnun etti mi? Üzdü mü, mutlu mu etti? Yoksa yılın en iyi sevgilisinin kendi sevgiliniz olduğunu mu düşünüyorsunuz? O halde onu bu oscar ödülü ile ödüllendirin. Yılın sevgilisine de yılın en iyi sevgilisi oscarı yakışır. Hem de kalpli! Ürün için tıklayın.

Eğlenceli geçecek yılbaşı gecesinin ardından sevgilinizle ufak oyunlar oynamak isteyebilirsiniz. Bu oyununuza biraz keyif katmak istiyorsanız kama sutra zarları işinizi görecektir. Üstelik yıl içinde de istediğiniz her zaman kullanabilirsiniz! Bu ürünü satın almak için tıklayın.

Aşkınızı tatlı yollardan ifade etmeye ne dersiniz? Çikolata hastası sevgilinize kişiye özel çikolatalarla sürpriz yapabilirsiniz. 22 harfli istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz kişiye özel çikolatalara ulaşmak için tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın