Görüş Bildir
Haberler
Sevgiliye Mektup Çıkarın Kalemi Kağıdı Mektup Yazacağız

Sevgiliye Mektup Çıkarın Kalemi Kağıdı Mektup Yazacağız

HediyeSepeti
27.01.2015 - 15:49 Son Güncelleme: 27.01.2015 - 16:19

Erkekler sevgililerinden mektup aldıklarında sevinir mi? Hemen yanıtlayalım: Evet, evet, evet. Çünkü erkekler, her ne kadar biz onları biraz romantizm yoksunu olarak nitelendirsek de hayatlarındaki kadının iz bıraktığı, emek vererek hazırladığı ayrıntıları önemserler. El yazımız, seçtiğimiz kağıt ve zarfımızla onu büyüleyebiliriz. Dolayısıyla fırsat bu fırsat. Sevgililer Günü hazır yaklaşırken ona duygusal, yer yer komik ve içinizden gelen kelimelerle süslediğiniz bir mektupla sürpriz yapın.

İşte sevgiliye mektup yazarken dikkat etmeniz gerekenler:

Mektubunuza Başlarken

İsmini kullanmaktan çekinmeyin. İsminin yanına koyacağınız “Sevgili” ibaresiyle de hitabınıza güzel bir söz oyunu katabileceğinizi hatırlatalım.

Yazma nedeniniz

14 Şubat bahane” ya da “Bize her an Sevgililer Günü” şeklindeki iddialı açıklamalarla söze başlamaktan çekinmeyin. Erkekler, ilişkisine değer ve emek veren, üstelik bunu gösteriden ve gösterişten uzak yapmaya çalışan kadınlardan çok etkilenirler.

Sevgilinizi önce geçmişe sonra geleceğe götürün

“Hatırlar mısın?” sorusuyla söze başlamaktan çekinmeyin. Onu mutlu edecek bu mektupta, ikiniz için çok önemli bir anıya ve o anının sizde bıraktığı etkiye yer verin. Eğer ilişkiniz evliliğe giden bir yoldaysa, gelecek planlarınızdan; flört döneminiz devam ediyorsa, ona mutlaka hayatınıza kattığı değerlerden söz edin.

Teşekkür edin

“Bana yaşattığın her an muhteşem, sana her bir saniyesini için teşekkür borçluyum” demekten çekinmeyin. Bu cümleyi kurarken de sakın ola –di’li geçmiş zaman kullanmayın. Yoksa sevgiliye mektup , “Sen bu cümleyi okurken ben çok uzaklarda olacağım” trajedisine kadar uzar.

Oyuna devam edin

14 Şubat Sevgililer Günü’nü özel kılmak için seçtiğiniz bu yöntemi aranızda bir oyuna dönüştürmeyi deneyin. Mektubunuzun not kısmına şu cümleyi ekleyin: Seneye 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sen de bana yaz!

Gönderme zamanı!

Pullu bir zarf çok şaşırtıcı olabilir ancak bunu fazla nostaljik bulanlara önerimiz basit! Birlikte bir resminizi sticker yapın ve zarfın üzerine yapıştırın, ardından onun cebine koyun.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın