Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Senin En Çok Hangi Özelliğinden Nefret Ediyor?

etiket Sevgilin Senin En Çok Hangi Özelliğinden Nefret Ediyor?

Ayşe Korkmaz
18.05.2016 - 16:34

Sanıyor musun ki sevgilin bütün kusurlarını seviyor ve bütün kusuralarına katlanmak istiyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, hangisi senin karakterini daha iyi tanımlıyor?

2. Peki senin sevgilinde en çok sevdiğin şey hangisi?

3. Diyelim ki doğum günün, peki nasıl kutlamak isterdin?

4. Bi bak bakalım hangisi senin ilişkini daha iyi temsil ediyor?

5. Akşam yemeği için arkadaşlarınızı eve çağırdın, sevdiceğin de harıl harıl yemek hazırlamaya çalışıyor. Ona nasıl yardımcı olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zamanda geri gitme şansın olsaydı hangi yaşına dönmek isterdin?

7. İnsanların kendilerinden tiksindirttikleri anlar hangileri sence?

8. Son olarak, kendini sadece tek bir kelimeyle tanımla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Keçi gibi inadın!

Sen inatçı birisin. Evet, senden bahsediyoruz. Sakin ol, hemen bize karşı argümanlar sunmaya başlama! Kabul et yani bunu. Sen hep istediğin şeyleri olması için direnen ve asla geri adım atmayan birisin. ''Ay dur ortalık sakinleşsin sonra tavır yaparım'' demek hiç yok, asla ödün vermiyorsun doğrularından. Tabii ki de aslında bu sağlam bir karakterin olduğunu gösterir fakat ilişkilerde arada sırada alttan almak iyidir, gazını alır! Her şeyi reddetmeden önce kendi düşüncelerini açıklaman ve karşındakini dinlemen faydalı olabilir bu yüzden!

İnsanı uyuşturacak seviyedeki tembelliğin!

Bak önce şunu anlamalısın, bir sevgilin olması demek senin bütün işleri yapacak, koşturacak biri demek değildir. Evet, sorumluluğu bölüşürsünüz de senin yaptığın düpedüz başkasına iş yıkmak. Ev işi sevmiyorsun, dışarı çıkmaya üşeniyorsun böyle sana kalsa bütün gün yatarsın ama bakalım sevgilin bunlara ne kadar katlanmaya hazır? Bazen onun için biraz daha aktif olmayı tercih etmelisin bize kalırsa. Yat yat nereye kadar?!

Huysuz ve tatlı kadın/adam!

Sen çok iyi kalpli, kaliteli bir insansın aslında, ama bu kadar mükemmel olman etrafında istediğin gibi gitmeyen her şeye karşı seni huysuz biri yapmış. İnsanların yanlış yapmalarına gıcık oluyorsun ve bunu yansıtmaktan çekinmiyorsun; özellikle de sevgiline! Ya da hayatının yeterince yolunda gitmediğini düşünüp üzülüp aksileşiyorsun, e sevgilinin suçu ne ki? Seni mutlu edeceğim diye dört dönüyor ama sen hala'' her şey çok kötü'' diye dolan ortalıkta, olmaz böyle, kimse çekmez! Biraz daha pozitif biri olmaya çalış bakalım, hadi!

Bitmek tükenmek bilmeyen enerjin!

Senin gerçekten de bitmeyen bir enerjin var ama bu enerji karşındakini tüketebilir bizden söylemesi. Hayat dolu ve enerjik olman harika bir şey ama sana yetişmek öyle dışardan göründüğü kadar da kolay bir durum değil! Özellikle sevgilin sana ayak uydurma konusunda zaman zaman kendini yetersiz hissediyor olabilir. Çünkü sen kendini enerjik hissedip bir şeyler yapmak istediğinde sevgilinin de sana uymasını bekliyorsun, belki de  bu enerjiyi bir tek onla değil, etrafındaki herkesle paylaşırsan daha dengeli bir ilişkiniz olabilir!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
755
294
275
142
105
66
57
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın