Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Hangi Bölümden Olmalı?

Sevgilin Hangi Bölümden Olmalı?

Yung Boş Ada
06.02.2015 - 13:25 Son Güncelleme: 07.02.2015 - 02:24

Üniversite aşkları bir başkadır, gençliğin verdiği o enerji, o neşe bir ayrıdır. Ama önemli olan doğru insanı bulmak tabii ki de. Acaba senin için doğru insan hangi bölümde?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, nerede tanışmalısınız?

2. Şimdi de ilk buluşma için bir mekan seç!

3. Ve sonunda seni annesiyle tanıştırdı, ama gel gör ki kadın seni sevmedi. Ne yapacaksın?

4. Hadi şimdi de bir çift seç!

5. Sevgilin yeni biriyle tanıştı ve bu kişi sevgiline fazla ilgi gösteriyor. Peki sence sevgilin bu durumda ne yapar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ödevinin son günü ve hiçbir şekilde yetiştirmenin imkanı yok, sence sevgilin sana yardım eder mi?

7. Şimdi de bir final dönemi geyiği seç hadi!

8. Son olarak mezun olunca ne yapacaksın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Mühendis" çıktı!

"Mühendis" çıktı!

Senin kendine has bir havan var, kafan biraz değişik çalışıyor. Sessiz sakinsin, çalışkansın, pratiksin. Bu yüzden de senin sevgilin de senin gibi olmalı, frekanslarınız aynı olmalı. Mühendislerin değişik bir kafası vardır bilirsin, herkesle kolay kolay anlaşamazlar. Fakat ikiniz o kadar güzel bir uyum yakalayacaksınız ki görenler kıskanacak valla :) Birlikte her şeyi yapacaksınız, final zamanı birlikte gece gündüz çalışırken finallerden sonra birlikte gezip tozacaksınız.

"Mimar" çıktı!

"Mimar" çıktı!

Sen kendine güvenen, yaratıcı ve özgün bir insansın. Bu yüzden de senin yanına senin gibi kafası değişik çalışan, mükemmel yaratıcı ve özgüveni yüksek bir insan lazım ki bu da tam olarak Mimarlık öğrencisini anlatıyor :) Çalışkandır da ayrıca mimar, seni de çalışmaya teşvik eder. Çok orijinal fikirleri vardır, hep değişik şeylerle gelir karşına, hiç sıkılmazsın onunlayken. Neşenize ve yarattığınız değişik havaya herkes hayran kalacak :)

"Hukuk" çıktı!

"Hukuk" çıktı!

Sen ciddi bir insansın, boş laflara laubali tavırlara gelemezsin asla. Çok düzenlisin de, dağınıklıktan nefret edersin ki bu sadece fiziksel dağınıklık değil zihin dağınıklığı da buna dahil. İşte sen böyle bir kişiyken yanına saçma sapan laubali tipler yakışmaz öyle değil mi? Sana bir hukukçu lazım! Senin ciddiyetini, olgunluğunu ve dünya görüşünü paylaşabileceğin kişi hukukçudan başkası olamaz. Tıpkı senin gibi haksızlığa gelemez, boş konuşmaz, saçma salak şakalardan hoşlanmaz. Ayrıca ilişkinizi ve seni çok ciddiye alır, bu demek oluyor ki ona sonuna kadar güvenebilirsin :)

"Tıp" çıktı!

"Tıp" çıktı!

Sen yardım sever bir insansın, elinden gelse de keşke tüm çocuklara, yoksullara, hastalara yardım edebilsen. Ayrıca çok çalışkan ve düzenlisin, nefret edersin tembel insandan da dağınık insandan da. Bütün bunlar bir araya gelince senin mükemmel sevgilin Tıp okuyor olmalı! Ayrıca senin için sık sık görüşememek çok büyük bir problem değil, ee Tıp okuyan bir insanın da boş zamanı yok denecek kadar az olduğu için size mükemmel uyum diyoruz ve mutluluklar diliyoruz efenim!

"Güzel Sanatlar" çıktı!

"Güzel Sanatlar" çıktı!

Sende hafif bir delilik var ;) manyak derecede yaratıcısın, çok renklisin, çok eğlencelisin sen! Bitmek tükenmek bilmeyen bir neşen ve enerjin var. Ee sen böyleyken yanına da en az senin kadar deli biri lazım öyle değil mi :) Peki nerede bu deli nerede bu çılgın vatandaş!? Tabiiki de Güzel Sanatlar Bölümünde! Başka nerede olacaktı değil mi :) ? Ayrıca sen düzenden nefret edersin, senin kendi dağınıklığında oluşturduğun bir düzenin var ve bunu anlayabilicek kişi yine bir güzel sanatçı. Ne diyelim severek izliyoruz sizi :)

"İşletme" çıktı!

"İşletme" çıktı!

Senin bir kere kendine güvenin çok yüksek! Çok havalısın ve çok sosyalsin. Bildiğin okulun popülerleri arasında görüyoruz seni :) . Çok da rahatsın ayrıca, takılmazsın öyle her şeye. Şimdi senin bu yarattığın enerjiye de senin gibi havalı, karizmatik biri lazım öyle değil mi? Peki kim bu? Tabii ki de geleceğin CEO'larından İşletme öğrencisi! Birlikte okulun Angelina Jolie ve Bradd Pitt'i olacaksınız!

"Öğretmen" çıktı!

"Öğretmen" çıktı!

Sen çok idealist bir insansın ve çok düzenlisin kesinlikle. Hümanistsin de, insanları, özellikle çocukları çok seviyorsun. Peki senin sevgilin hangi bölümden olmalı; tabiiki de Öğretmenlik! Senin gibi sevecen, çocuklara bayılan ve idealist bir sevgilin olduğunu düşünsene bir :) Çok güzel değil mi? Yalnız dikkat etmeni tavsiye ederiz, öğretmenler çok sabırlı görünseler de az biraz sinirlidirler. Arada sırada suyuna gitmekte fayda var yani ;)

"Felsefe/Sosyoloji" çıktı!

Sen bir kere çok derin bir insansın, dışarıdan bakanların boş boş oturduğunu düşündüğü zamanlarda bile sen kafanın içinde derin düşüncelere dalmışsındır. Seni tanımayan pek anlayamaz da, değişik birisin çünkü. Değişik bir düşünme tarzın var. Ayrıca çok sessizsindir sen, içine kapanıksındır, çok açmak istemezsin içindekileri başkalarına. Açma da zaten, onlar anlayamaz çünkü senin kafandakileri. İşte bu yüzden senin gibi düşünen, seni en az senin kadar iyi anlayabilen, senin gibi açık görüşlü kişi kesinlikle Felsefe veya Sosyoloji bölümünde! İkiniz bir araya geldiğinizde mükemmel bir dünya yaratırsınız düşüncelerinizle. Ötelerin insanısınız siz, bu dünyadan değilsiniz :)

"İngiliz Dili ve Edebiyatı" çıktı!

"İngiliz Dili ve Edebiyatı" çıktı!

Sende bir asillik var, bunu hissedebiliyoruz. Havalısın da, değişik bir enerjin var insanlara aktardığın ve onların sana hayran kalmasını sağlayan. Bu yüzden senin sevgilin kesinlikle İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor olmalı. Asilliğin kitabını yazarsınız birlikte. Shakespeare'den mısralar okursunuz birbirinize, romantizmin dorukları yani ;) Dünya vatandaşısınız siz ayrıca. Türkiye'yle sınırlı kalmayıp tüm dünyayı kapsayan bir hayal gücünüz bir düşünce yapınız var. Çok kıskandık sizi :)

"Uluslararası İlişkiler" çıktı!

"Uluslararası İlişkiler" çıktı!

Sen çok sosyal bir insansın bir kere! Yeni insanlarla tanışmaya, insanlarla iletişim halinde olmaya bayılıyorsun. Çok da sıcak kanlısın, çok kolay arkadaş olabiliyorsun herkesle; çok uyumlu bir insansın. Ve işte bu yüzden senin sevgilin kesinlikle Uluslararası İlişkiler bölümünden olmalı. İkiniz de gezmeye bayılıyorsunuz ve çok sosyalsiniz. Birlikte Erasmus'a falan gitmelisiniz bizce :) Şimdiden iyi eğlenceler!

"Türk Dili ve Edebiyatı/Tarih" çıktı!

"Türk Dili ve Edebiyatı/Tarih" çıktı!

Sen geleneklerine çok bağlı bir insansın ve kelimenin tam anlamıyla bir aile insanısın. Bu yüzden de senin yanına senin gibi muhafazakar, korumacı, evcimen bir insan lazım. Peki nerede bu insan? Tabiiki de Türk Dili ve Edebiyatı veya Tarih bölümünde! Ayrıca birbirinizi bulduğunuz zaman sanki yıllardır birlikteymiş gibi hissedeceğinize eminiz çünkü tam anlamıyla mükemmel bir uyum içerisinde olacaksınız. İkiniz de çok korumacısınız ve bu yüzden ilişkiniz çok kutsal olacak sizin için. Ayrıca içimizden bir ses gözlüklülerden çok hoşlandığını söylüyor ve ne tesadüf ki bu bölümlerdekiler genelde hep gözlüklü :) Ee o Osmanlıca metinleri okumak o kadar da kolay değil :)

"Psikoloji" çıktı!

"Psikoloji" çıktı!

Sen çok duygusal bir insansın, çok derinsin, çok hassassın. Söylememize gerek yok sanırım çok da sakin bir kişiliğin var. Tam bir huzur insanısın sen. Bu yüzden de sana seni anlayan, duygularına kendininkinden daha çok değer veren, son derece anlayışlı ve sana hep huzur verecek bir insan lazım. E bu insan da tabiiki Psikoloji okuyor. Seni ondan daha iyi anlayabilecek bir insan var mı sence bu dünyada? Mutluluklar dileriz :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
580
305
201
137
53
47
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gülçin Nizam

Bi adet Güzel Sanatlar öğrencisi alabilir miyim ?

abdullah TEPELİ

"Felsefe/Sosyoloji" çıktı! Sen bir kere çok derin bir insansın, dışarıdan bakanların boş boş oturduğunu düşündüğü zamanlarda bile sen kafanın içinde derin d... Devamını Gör

Aslı Cihan

"Felsefe/Sosyoloji" çıktı! Sen bir kere çok derin bir insansın, dışarıdan bakanların boş boş oturduğunu düşündüğü zamanlarda bile sen kafanın içinde derin... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

banada