Görüş Bildir
Haberler
Sevgililer gününde verilen en klişe hediyeler

Sevgililer gününde verilen en klişe hediyeler

mahide şahin
30.11.2015 - 16:49

14 Şubat Sevgililer Günü, bazı insanlar için büyük anlam ifade eden, beklentilerin en üst seviyede olduğu özel bir gün olduğu kadar; bazı insanlar içinde sadece insanları tüketime teşvik eden sıradan bir gündür.

Sevgililer günü denildiğinde herkesin aklına ilk gelen şey hediye olur. Herkes sevgilisine anlamlı ve özel hediyeler bulma telaşına girer. Bazıları bu hediye arayışı sırasında gerçekten hayal dünyasının sınırlarını zorlarken bazıları da birer klişe haline gelmiş olan 14 Şubat temalı hediyeleri tercih eder. Bu hediyelerin bazıları hala tercih edilebilir olsa da bazı hediyeler var ki hiç hediye almamak o hediyeleri almaktan daha iyi olabilir...

Sevgililer gününde herkesin aklına ilk gelen klişe hediyeler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

1- Sevgili Eldivenleri

1-    Sevgili Eldivenleri

Son yıllarda sıklıkla karşımıza çıkan eldivenler, ilk başlarda farklı gelse de sonradan suyu çıkarılan bir sevgililer günü hediyesidir. Daha çok kızların sevgilileri için tercih ettiği bir seçenektir.

2- Kupa Bardaklar

2-    Kupa Bardaklar

Erkeklerin “En fazla ne kadar kolaya kaçabilirim?” diyerekten tercih ettiği en popüler ve de en klişe sevgililer günü hediyesi olan kupaların üzerinde genellikle sevgiliyle çekilmiş bir fotoğraf ve isyankar aşık sözleri yer alır.

3- Kalpli Yastıklar

3-    Kalpli Yastıklar

Kupa bardaklardan sonra ikinciliği asla kimseye kaptırmayan kalpli yastıklar yine en çok tercih edilen hediyedir. Hele üzerinde “I Love You” yazıyorsa tadından yenmez.

4- Yılın En İyi Sevgilisi Oscarı

4-    Yılın En İyi Sevgilisi Oscarı

Yılın En İyi Sevgilisi Oscarı kadar sıradan ve hiçbir anlam ifade etmeyen bir sevgililer günü hediyesi olamaz. Bari Oscarı altından gümüşten yaptırın da bir özelliği olsun :)

5- Sonsuzluk Kolyesi

5-    Sonsuzluk Kolyesi

Geçtiğimiz yıllarda bir furya haline gelmiş olan sonsuzluk kolyesi de klişeler arasında çoktan yerini almış durumda..

İçeriğin Devamı Aşağıda

6- Sürprizli Kutu

6-    Sürprizli Kutu

Bu hediyeyi ilk kez yapan kim ise sevgilisini gerçekten çok mutlu etmiştir ama bu sürprizli kutular öyle bir yayıldı ki her özel günde ilk akla gelen hediyelerden biri olmaya başladı. İçine bol sayıda kızların en sevdiği şey olan çikolata çeşitlerinden konur ve birkaç internetten bulunan söz yazılır. Al sana maliyetsiz hediye. Ama bu da oldukça klişe bayanlar baylar!

7- Oyuncak Ayı

7-    Oyuncak Ayı

Çok eski yıllardan beri asla modası geçmemiş olsa da oyuncak ayılar da bir klişe haline geldi. Sevgilinizin boyunda kocaman bir ayıcık ve kucağında kalpli yastık ne kadar da tatlı değil mi? Ama üzgünüz oyuncak ayıcıkların çok tatlı olması klişe haline gelmesine engel olamıyor...

Her ne kadar klişe olarak kabul etsek de, hediyenin küçüğü büyüğü hatta klişesi olmaz diyerek eklememiz gerekir. Çünkü, kimi arabalar, katlar, yatlarla mutlu olmaz, kimisini ise bu küçücük hediyeler dünyanın en mutlu insanı yapar.

Hediye verenlerinizin çok olması dileğiyle...

Resimler 1001 Hediye sitesinden alınmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın