Görüş Bildir
Haberler
Sevgililer Günü'nü Ucuza Kapatmalık 10 Restoran

Sevgililer Günü'nü Ucuza Kapatmalık 10 Restoran

Mide Fesadı
10.02.2016 - 16:52

Kara kara düşünüp ay başından kenara attığın paraları  ‘bi 50 daha alsam üstünden bir şey olmaz’ diyerek eritmeye başladığını ve hatta ‘ayrılsam sevgililer gününden sonra barışırım n’olcak’ ihtimalini bile düşündüğünü biliyoruz. Ayrılmayı aklından bile geçirme, durumu iyice sıvamış olmanın bir manası yok. Bırak erisin o kenardaki paralar da… Sana Sevgililer Günü'nü ucuza kapatıp karlılığın dibine vururken, sevgilini seçiminle mest edeceğin 10 restoran önerimiz var.

1. Pizzeria Pera:

1. Pizzeria Pera:

Beyoğlu’nda küçük bir İtalyan restoranı olan Pizzeria Pera, ‘aşkıııaaam burası ne kadan gizeeeel’ etkisi yaratıp, o güne özel bonus öpücüğü kazanmana yardımcı olacaktır. İki pizza, birkaç kadeh şaraba taş çatlasın 90 lira öder evin yolunu tutarsınız.

2. Galata Kulesi Restaurant:

2. Galata Kulesi Restaurant:

Evet bir Kız Kulesi değil belki ama Hazerfan ustaya bile kanat olmuş, sana mı yaramayacak? Galata Kulesi'nin muhteşem manzaraya bırakın kendinizi 130 lira gibi bir hesap öder çıkarsınız.

3. Piraye Tas Plak Meyhanesi:

3. Piraye Tas Plak Meyhanesi:

İki kişi 120 liraya çıkabileceğin, bir iki romantik cümle iki muc muc derken bitti gitti. Zaten Piraye'nin mezelerini yemeye başladıktan sonra kendiliğinden mayısacak :)

4. Mendel’s:

4. Mendel’s:

Seni çikolata cennetine götürüyorum’ diye başla yürümeye; üstüne bir Sylvia, bir sizzling brownie… Bak bakalım Mendel's'in sıcak çikolatası dondurmayı mı daha önce eritiyor, onu mu :D Sonrası mı? Yok canım, sonrasına karışmayız. o sizin bileceğiniz iş ;)

5. Agapia:

5. Agapia:

Agapia'nın dekorasyonu, yemekleri ve ev şaraplarıyla maksimum 100 liraya; hem yorgunluk atmalık hem de büyük yorgunluklar için enerji toplamalık.

6. Sensus Wine:

6. Sensus Wine:

Galata'nın tarihi dokusunda maksimum 110 lira hesap ödeyerek Sensus'un sur duvalarını izleyip şarap ve zengin peynir tabağı eşliğinde romantik bir akşam geçirebilirsiniz. Not: Mekanın adıyla ilgili komikli sakalı şeyler söylememenizi öneririz. İlişkiyi çok kritik bir dönemece sokmaya gerek yok :)

7. J'adore Chocolatier:

7. J'adore Chocolatier:

Mütevazı ortamı, nostaljik kırmızı kareli masa örtüleri, müzikleri ve mükemmel çikolatalı tatlılarıyla J'adore Sevgililer Günü'nü ucuza kapatmak isteyenlere ilaç gibi gelecek. Dünyaları yeşeniz 50-60 lira öder çıkarsınız, ufak bir hediye de alırsanız tadından yenmez.

8. Beer Hall:

8. Beer Hall:

Bangır bangır reklam yaptılar ama değmiş. Sevgilini; iyi müziklerin çaldığı, lezzetli yemeklerin sunulduğu ve onlarca bira çeşidinin ahenkle dans ettiği Beer Hall'a götür, hem 80 - 90 liraya bu işi kapat hem de onun gözünde aşırı havalı ve zevkli görün. Nasıl ama?

9. Fosil Karaköy:

9. Fosil Karaköy:

Yenilenen mekanında süper dekorasyonu, 80'ler 90'lar ağırlıklı müzikleriyle Fosil'de süper bir akşam geçirebilirsin. Maximum 110 liraya geceyi kapattıktan sonra zaten aşırı mutlu olup, aşkla dolacaksın ;)

10. Zencefil:

10. Zencefil:

Vejetaryen mutfağının en sevilen adreslerinden olan Zencefil: şirin olduğu kadar romantik de olabiliyor. Sıcak şarabınız, sevgiliniz, kış bahçesi ve ödeyeceğiniz 90 liralık hesap size aşırı aşk dolu hissettirebilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
9
7
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın