Görüş Bildir
Haberler
Sevgililer Günü İçin Beş Farklı Fikir

Sevgililer Günü İçin Beş Farklı Fikir

Yılmaz KAYA
13.02.2014 - 00:36 Son Güncelleme: 13.02.2014 - 00:58

Sevgililer Günü İçin Beş Farklı Fikir

Sevgililer gününün yaklaştığı halde henüz ne yapacağınız ile ilgili bir fikriniz yok mu? Herkes tarafından, her zaman yapılan klişelerden sıkıldınız mı? O zaman size sevgililer gününde yapabileceğiniz birkaç öneri sunalım.

1) Birlikte Yemek Yapabilirsiniz

Sevgiliniz ile birlikte yemek yapmak çok eğlenceli ve çok romantik bir fikir olabilir. Ayrıca birlikte bir şeyler yapmanın birleştirici etkisinin de olduğunu unutmamak gerek. Yemek yapmayı bilmiyorsanız bile; en basitinden birlikte yapacağınız bir makarna bile hayatınızda yediğiniz en lezzetli yemeklerden biri olacaktır.

2) Yürüyüşe Çıkabilirsiniz

Şubat ayında hava, dışarıda yürümek için biraz soğuk olabilir belki ama açık havada sevgilinizle birlikte romantik bir yürüyüşün ne kadar güzel olacağını bir düşünün.

3) Kahve

Kulağa çok basit mi geldi? Oysa ki en güzel fikirler genellikle en sade olanlardır. Sevgiliniz ile baş başa romantik bir ortamda kahvenizi içerken, dilediğiniz kadar sohbet edebileceğinizi unutmayın!

4) Birlikte Yapabileceğiniz Bir Hobi Bulabilirsiniz

Uzun zamandır birlikte bir şeyler yapamıyor musunuz? Sevgililer günü yeni bir şeyler denemek için ideal bir gün olabilir.

5) Anti-Sevgililer Günü

Sevgililer günü niçin illa romantik bir gün olsun ki? Bu günü kendi tarzınıza uygun bir şekilde kutlayabilirsiniz. Romantizm çokta umurunuzda değil ise, birlikte keyif aldığınız herhangi bir şeyi yapmanız yeterli olabilir.

Kaynak: http://gercekaskburada.blogspot.com.t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın