Görüş Bildir
Haberler
Setlere Geri Dönen Gökçe Akyıldız'ın Olay Yaratan İtirafları! Gökçe Akyıldız Neden Ara Verdi?

Setlere Geri Dönen Gökçe Akyıldız'ın Olay Yaratan İtirafları! Gökçe Akyıldız Neden Ara Verdi?

GNS
29.11.2021 - 17:28

Özellikle Kırgın Çiçekler dizisindeki başarılı oyunculuğuyla göz dolduran ünlü isim Gökçe Akyıldız geçtiğimiz günlerde bir YouTube kanalına konuk oldu. Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu yeni projelerle izleyici karşısına dönmeye hazırlandığını belirtti. Oyunculuğa ara verdiği süreçten ve dönüşünün nasıl olacağından bahseden Gökçe Akyıldız aynı zamanda özel hayatında nasıl biri olduğunu da anlattı. Güzel oyuncunun 'Keşkelerim yok' ve 'İlişkide kendimi kaybediyorum' ifadelerini kullanması dikkat çekti. Peki Gökçe Akyıldız kimdir? Neden ara vermişti? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırgın Çiçekler dizisinden sonra televizyon ekranlarında yer almaya ara vermiş ve özel hayatına yoğunlaşmış olan Gökçe Akyıldız, katıldığı bir YouTube programında soruları yanıtladı. Güzel oyuncu yeni projelerinden bahsederken, ekrana dönüş sürecinin nasıl gerçekleştiğini de anlattı. İşte detaylar...

Sete Döndüğümde Ara Vermemiş Gibiydim

Sete Döndüğümde Ara Vermemiş Gibiydim

Başarılı genç oyuncu Gökçe Akyıldız katıldığı bir YouTube programında kendi hakkında soruları yanıtladı. Sete yeniden çıktığı ilk gün neler hissettiğini ve neler yaşamış olduğunu şu ifadeleri kullanarak anlattı:

'Sete çıkmadan bir gün önce çok heyecanlanacağımı düşünmüştüm. Ama sonra ekiple tanıştık, çekimlere başladık. Her şey o kadar otomatik ilerledi ki… Araba kullanmak gibi düşünün. Bir şeyi bilirsiniz, ara verirsiniz. Tekrar başladığınızda hemen adapte olursunuz olaya. Öyleydi. Hiç zorlanmadım, çok keyif aldım. Her şeyi çok özlemişim. Çok iyi geldi. Hiç ara vermemişim gibiydi. Ailem de sordu nasıl hissettiğimi. Sanki birkaç hafta ara vermişim ve yeniden setlere dönmüşüm gibi hissettim. Bir kez daha setleri ve işimi çok sevdiğimi anladım. Ait olduğum yer orası.'

Keşkelerim Yok

Keşkelerim Yok

En son yer aldığı başarılı TV dizisi Kırgın Çiçekler sonrası yeni bir projeye başlamak yerine ara veren Gökçe Akkaya'nın bundan pişmanlık duyup duymadığı ise merak edilen konular arasında yer alıyordu. Güzel oyuncu bu konuya:

'Hayır, keşkelerim yok. O aranın verilmesi gerekiyormuş. Bir daha böyle uzun bir ara vereceğimi de düşünmüyorum. Ama iyi ki o arayı vermişim, oğlum oldu. Bundan daha kıymetli ne olabilir? Beraber geçirdik ilk dönemlerini.' şeklinde yanıt verdi.

Kırgın Çiçekler'in Yeri Hep Başka Olacak

Kırgın Çiçekler'in Yeri Hep Başka Olacak

Kariyerinin en büyük çıkışını Kırgın Çiçekler'in Songül'ü olarak yakalayan Gökçe Akyıldız, yapımın kendisinde yerinin tamamen başka olduğunu belirtti. 

'Daha önce de birçok projede yer almıştım. Ama tam olarak kendimi gösterebildiğim, seyircinin beni bağrına bastığı bir projeydi Kırgın Çiçekler. Kariyer hayatımın en top noktası diyebilirim. Biz o dönemde çok yoğun çalışıyorduk ve 3 buçuk sene sürdü dizimiz. Reytinglerimizin çok iyi olduğunu biliyorduk ama bu kadar sevildiğimizin, seyircinin bizi bağrına bastığının farkında değildik. Yaşlarımız çok küçüktü. Ondan dolayı olabilir. Ne kadar değerli ve kıymetli bir şey yaptığımızın farkında değildik. İş bittikten sonra hala bu kadar çok sevilmesi, tekrarlarının izlenmesinden sonra anlayabildik işin kıymetini. Oturup kritiğini de yapıyoruz kızlarla. O dönemin kıymetini bilememişiz diyoruz. Keşke daha fazla karavan sohbeti etseymişiz :) Hayatımızda daha çok projeler olacak ama Kırgın Çiçekler’in yeri ve tadı hep çok farklı olacak. Bende ve arkadaşlarımda çok iz bıraktı.'

İlişkide Kendimi Kaybediyorum

İlişkide Kendimi Kaybediyorum

2017 yılında dünya evine giren evliliğinden Ömer Aslan adında bir oğlu olan ve oğluyla ilgilenebilmek için çalışmaya ara veren Gökçe Akyıldız'ın 2020 yılında boşanması olay olmuştu. Katıldığı programda kendisinin ilişki içerisindeki en berbat özelliği sorulunca 'kendimi kaybediyorum' şeklinde verdiği yanıtla herkesi şaşkına çevirdi. Akyıldız kendini ilişkide tanımlarken şu ifadeleri kullandı:

'Ben duygularıyla hareket eden bir insanım ve ikili ilişkilerde kendimi kaybedebiliyorum. Hayatımda net, kararlı ve planlıyımdır. Ama özel hayatımda çok daha Leyla gibiyim. İlişki içindeyken geride kalan hayatımı kaçırabiliyorum. Çok uçlarda yaşıyorum. Seviyorsam çok aşırı seviyorum. Bu huyumu çok sevmiyorum. Hayat uzun, yeni bir ilişkim olursa dengelemeye çalışacağım bu durumu.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gökçe Akyıldız Kimdir?

Gökçe Akyıldız Kimdir?

30 Ekim 1992 yılında Sinop'ta doğdu. Dört çocuklu bir ailenin üçüncü çocuğudur. Çocukluk döneminde oyunculuğa olan ilgisini belli eden Gökçe Akyıldız'ın ilk reklam filmi bir siyasi parti reklamıdır. 2002 yılında yayınlanan Bir Tutam Baharat filminde Saime karakterini canlandırmıştır.

Daha sonra STV ekranlarında yayınlanan Sırlar Dünyası, Büyük Buluşma ve Beşinci Boyut gibi dizilerde yer almıştır. 2005 yılında farklı bir çalışma ile Zeynep dizisinde yer almıştır.2006 yılında Ezo Gelin dizisinde Tekgül karakterini canlandırmıştır.

Parmaklıklar Ardında, Gazi ve Kollama gibi yapımlarda da kamera karşısına geçmiştir. 2011 yılında yayınlanan Hayat Devam Ediyor dizisi ile asıl çıkışını yakalamış ve sonraki süreçte Kötü Yol, Bizim Okul gibi dizilerde yer almıştır.

2013 yılında başlayan Fatih Harbiye dizisinde Aslı karakterini canlandırmış. Dizi 2014 yılında final yapmıştır. ATV ekranlarında yayınlanan ve 12 Mart 2018'de sona eren Kırgın Çiçekler dizisinde Songül karakterini canlandırdı. Ayrıca Lipton reklamında oynamıştır.

Gökçe Akyıldız'ın Rol Aldığı Yapımlar

Gökçe Akyıldız'ın Rol Aldığı Yapımlar
  • 2015-2017 – Kırgın Çiçekler (Songül) (TV Dizisi)

  • 2014 – Medcezir (Zeynep) (TV Dizisi)

  • 2013-2014 – Fatih Harbiye (Aslı) (TV Dizisi)

  • 2013 – Bizim Okul (Kardelen Gülbahar) (TV Dizisi)

  • 2012 – Kötü Yol (Canan) (TV Dizisi)

  • 2011-2012 – Hayat Devam Ediyor (Zozan Fırat) (TV Dizisi)

  • 2008-2010 – Kollam (Nurbanu) (TV Dizisi)

  • 2008 – Gazi (Berçem) (TV Dizisi)

  • 2007 – Parmaklıklar Ardında (Birsen) (TV Dizisi)

  • 2006 – Ezo Gelin (Tekgül) (TV Dizisi)

  • 2005 – Zeynep (Tülin) (TV Dizisi)

  • 2005 – Beşinci Boyut (Başak) (TV Dizisi)

  • 2004-2006 – Büyük Buluşma (Selcan) (TV Dizisi)

  • 2003 – Çınaraltı (Gökçe) (TV Dizisi)

  • 2003 – Büyümüş de Küçülmüş (Gizem) (TV Dizisi)

  • 2002 – Sırlar Dünyası/Sır Kapısı (TV Dizisi)

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın