Görüş Bildir
Haberler
Sermayesi 943.5 Milyon TL: Volkswagen Manisa Merkezli Türkiye Şirketini Kurdu

etiket Sermayesi 943.5 Milyon TL: Volkswagen Manisa Merkezli Türkiye Şirketini Kurdu

Batuhan
02.10.2019 - 12:55

Yıllardır Türkiye'de fabrika yatırımı yapması gündemde olan Volkswagen, Manisa merkezli Türkiye birimi kurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ticaret Sicil Gazetesi’nde yer alan bilgilere göre, Almanya merkezli Volkswagen Manisa’da 943,5 milyon lira sermayeli şirket kurdu.

Gazetede yer alan bilgilere göre şirketin adı Volkswagen Turkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ oldu. Şirketin merkezi 'KeçiliköyOSB Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No: 14/118 Yunusemre/Manisa' oldu.

Şirket tüm üretim faaliyetleri yürütmek amacıyla kuruldu

Şirket tüm üretim faaliyetleri yürütmek amacıyla kuruldu

Şirket; otomobil, kamyon ve her nevi motorlu araç ve nakil vasıtalarının tasarımı, imalatı ve montajı, bunların parçalarının ve komponentlerinin tasarımı, üretimi ve montajı ile tüm bu ürünlerin satışı, ithalatı ve ihracı başta olmak üzere bu konularla ilgili tüm diğer faaliyetleri yürütmek amacıyla kuruldu.

Bakan Pekcan duyurmuştu

Bakan Pekcan duyurmuştu

Geçtiğimiz haftalarda açıklamalarda bulunan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Alman otomotiv markası Volkswagen'in Türkiye'de kurması beklenen fabrika ile ilgili 'Volkswagen'in yeni üretim otomobili için Türkiye'ye olumlu bakılıyor. Alman bakanlarımızla da konuştuk. Bu tarz açıklamalarda bulundular. Manisa'da yapılacak, yöresi bile belli' şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
372
41
10
9
8
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Peacj

Bölge insanı açısından çok büyük istihdam sağlayacaktır ayrıca araçların ihraç edilme döviz girişi açısından çok olumlu olacaktır. Teşvik verilmişse de sorun... Devamını Gör

artuditu

Devletin köprülerde olduğu gibi araç satış garantisi ve ötv teşviği verdiği söyleniyor.. Kaynak ise Avrupa parlementosunun haksız rekabet olarak bunun araştı... Devamını Gör

artuditu

Halkta alım gücü olmayınca nasıl karşılanacak bu garanti? Ben söyleyeyim olur olmadık yerlerde kamu hizmetinde jettalar, makam araçları passatlar göreceğiz.

Hassein Bazilbab

amerikadaki karbon emisyonundan ceza alan 150bin arac Turkiye ye gelecek..... en azindan ucuzlar....