Görüş Bildir
Haberler
Sergen Yalçın: "Türkiye Kupası'nda Final Oynamak İstiyoruz"

Sergen Yalçın: "Türkiye Kupası'nda Final Oynamak İstiyoruz"

Enver K.
11.04.2015 - 16:32

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynamak istediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde 16 Nisan'da Kayserispor ile sahasında yapacağı rövanş maçının hazırlıklarına başlayan Sivasspor'da teknik direktör Yalçın, kulüp tesislerindeki antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, lige ara verilmesinin kendileri için çok iyi olmadığını belirtti.

Ligde son iki haftada iyi bir çıkış yakaladıklarını ve performanslarının yukarı doğru çıktığını dile getiren Yalçın, 'Bu ara, bizi ligden uzaklaştırdı' dedi.

Maçlara gelecek hafta Ziraat Türkiye Kupası ile yeniden başlayacaklarını aktaran Yalçın, şunları kaydetti:

'Puan cetvelinde istediğimiz yerdeyiz. Önümüzde 8 maç daha var. Zor bir fikstürü geride bıraktığımızı düşünüyorum. Bundan sonraki fikstürümüz daha iyi daha kazanmaya yönelik. Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Başka düşündüğümüz şey yok. Geldiğimizde koyduğumuz hedeften sapma yapmadık. Gayet başarılı şekilde gidiyoruz. Kupa bizim için ligi kurtarmak açısından önemli olacak. Çeyrek final rövanşını oynayacağız. Kupada, final oynamak istiyoruz. Kazanmak istiyoruz, turu geçmek istiyoruz. Buraya kadar gelmişiz, uzun bir mesafeyi kat etmişiz. Önümüzde çok uzun bir yol kalmadı.'

Yalçın, lig ve kupada maçların hepsinin zor geçtiğini belirterek, 'Maç ayırt etmiyoruz, bütün maçlar zor. Bütün maçları kazanmak için oynuyoruz. Maçlarda ortaya koyduğumuz mücadelede ortada. Bazen kazanamayabilirsiniz. Biz oynadığımız her maçı ciddiye alıyoruz. Her rakip önemli ve her rakibe saygı duyuyoruz. Oynadığımız her maçı da kazanmak istiyoruz' diye konuştu.

Bir basın mensubunun Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın 'Sergen Yalçın, Beşiktaş gibi bir camiadan teklif almazsa gelecek yıl da seve seve çalışmak isteriz' dediğini anımsatarak bu konudaki düşüncelerini sorması üzerine Yalçın, 'Şu anda bunları konuşmak için çok erken. Ligi bitirmek için uzun bir yol var. Lig ve kupayla ilgili netleşmiş bir şey yok. Onu zamanı geldiğince Mecnun ağabeyle konuşuruz ama şu anda bunlar için çok erken' şeklinde konuştu.

Mackolik

Kaynak: http://www.mackolik.com/News/NewsDeta...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın