Görüş Bildir
Haberler
Sergen Yalçın, Cenk Tosun'u Bu Akşam Oynatacak

Sergen Yalçın, Cenk Tosun'u Bu Akşam Oynatacak

Batuhan
07.02.2014 - 13:41

Sergen Yalçın, Cenk Tosun'u Bu Akşam Oynatacak

Beşiktaş'ın önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık anlaşma imzaladığı Cenk Tosun, bir ilki gerçekleştirip transfer olduğu kulübe karşı forma giyecek.

Beşiktaş ile devre arasında anlaşan ve transfer sezonunun bitimiyle imzayı atan Cenk Tosun, bu akşam siyah beyazlı takıma karşı forma giyecek. Belki de Türk futbol tarihine geçecek olan mücadelede tüm gözler Cenk Tosun'Un üzerinde olacak. Gaziantepsporlu futbolseverlerin bile nasıl bir tepki vereceğinin bilinmediği Cenk Tosun, Sergen Yalçın tarafından kadroya alındı. Gaziantepspor çalıştırıcısı Sergen Yalçın, Cenk Tosun ile dün akşam kısa bir görüşme yaptı. Kendi kariyerinden örnekler veren Sergen Yalçın, saha içinde ona verilen görevleri yapmasının yeterli olacağını belirtti. Cenk'in tribünlere kesinlikle kulağını kapatmasını isteyen Sergen Yalçın, sadece futbola konsantre olmasını da sözlerine ekledi.

Gözler Cenk Tosun'da olacak

Beşiktaş'ın önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık anlaşma imzaladığı Cenk Tosun, bir ilki gerçekleştirip transfer olduğu kulübe karşı forma giyecek. Sezon sonuna kadar Gaziantepspor için ter dökecek Cenk Tosun'un bu maçta ortaya koyacağı performans dikkatle izlenecek. Türk futbolu daha önce böyle bir transfer olayına alışık olmadığı için maçı izleyen bütün futbolseverler, Cenk Tosun'un sahadaki duruşundan koşmasına kadar bütün hareketlerini irdeleyecek. Bunun bilincinde olduğunu söyleyen Cenk Tosun, siyah beyazlılara attığı imza sonrası yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'a karşı oynayıp elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağının altını çizmişti

(Eurosport)

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/sergen-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın