Görüş Bildir
Haberler
Sergen Yalçın Belirsizliği Sürüyor

Sergen Yalçın Belirsizliği Sürüyor

Fatih
19.05.2014 - 22:28

Sergen Yalçın Belirsizliği Sürüyor

Gaziantepspor'dan olaylı şekilde ayrılan Sergen Yalçın gelecek sezon için hedeflerini açıkladı.

Hedefinin kariyerine uygun bir kulübü çalıştırmak olduğunu söyleyen Sergen Yalçın , NtvSpor 'a önemli açıklamalarda bulundu.

Henüz hiçbir takımla sözleşme imzalamadığını ve Gaziantepspor'un kendisine teklif yapmadığını ancak farklı bir açıklamanın kendisini şaşırttığını söyleyen Sergen, “Gaziantepspor’un başına çok zor bir dönemde geldim ve çok sıkıntılı günler yaşadık. Ancak bu işi alnımızın akıyla tamamladığımız için içimiz rahat. Ligin bitimine 3 hafta kala beni aradılar. Çünkü takım çok büyük bir sıkıntı içine düşmüştü. Ancak teknik direktör olarak kesinlikle geri dönemeyeceğimi kendilerine ilettim. Onlar da yardımcı hocam Murat Şahin’i göndermemi istediler ve bende gönderdim. Bu süreçte başkanla görüşmeler yaptık. Eğer bizim istediğimiz gelişmeler olursa, şartlar oluşursa ve bir şeyler yapabileceğimize inanırsak göreve devam edebiliriz şeklinde konuştuk. Ancak bundan sonraki süreçte herhangi bir görüşme olmadı. Kulüp ise gelecek sezon için benimle anlaştığını duyurdu. Fakat şu anda kesinlikle bir anlaşma yok. Beklemedeyim” sözleriyle gelecek sezon hakkında düşüncelerini dile getirdi.

Yeni sezonda mutlaka bir takımın başında olmak istediğini ifade eden Sergen Yalçın, “Hiçbir takımla sözleşme imzalamadım. Ancak tek hedefim ve konsantrasyonum teknik direktörlük yapmak üzerine. Bekleme sürecindeyim ve hedeflerime uygun iyi bir ekipten teklif gelirse onu değerlendireceğim. Şu ana kadar herhangi bir teklif gelmedi, kimseyle görüşmedim” dedi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın