Görüş Bildir
Haberler
Sergen'den Mancini'ye: "Haddini Aşmasın"

Sergen'den Mancini'ye: "Haddini Aşmasın"

Batuhan
12.01.2014 - 10:45

Sergen'den Mancini'ye: Haddini Aşmasın

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'nin, 'Türk futbolunun Almanya, İngiltere, Fransa ve İspanya seviyesinde olduğunu söyleyemem. Ülke her anlamda gelişirken, teknik adam ve oyuncu anlamında geride kalmış.' sözlerine Sergen Yalçın çok sert tepki gösterdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin 51. TSYD Sporun Zirvesi seminerindeki sözleri yankı oluşturdu. 'Türk futbolunun Almanya, İngiltere, Fransa ve İspanya seviyesinde olduğunu söyleyemem. Ülke her anlamda gelişirken, teknik adam ve oyuncu anlamında geride kalmış. Belki de Türk teknik adamlar daha çok yurt dışında çalışmalı. Ya da Bilic, Şota gibi yabancı teknik adamlar buraya gelerek futbolun ilerlemesi için çalışabilir' diyen Mancini fitili ateşledi.

SERGEN: 'BU DEDİKLERİNİ YEDİRTİRLER ADAMA'

'Mancini gibi adamları getirip 5 milyon Euro garanti para verirsen, adam gelip senin teknik direktörünü böyle aşağılar. Bunun başka açıklaması mı var. Yazık yani. Ne günlere kaldık. Mancini'nin de teknik direktörlüğünü göreceğiz sezon bittiğinde. Bakalım nerede olacak. Daha yeni geldi, ayağını denk alsın. Fazla konuşmasın, burası Türkiye. Sonra her dediğini yemek zorunda kalır. Konuşurken iyi düşünsün, haddini aşmasın. Aklını başına toplasın biraz.'

Kaynak: http://yenisafak.com.tr/spor-haber/se...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın