Görüş Bildir
Haberler
Serenay Sarıkaya'nın Sevgilisi Umut Evirgen İle Romantik Gecesi! Umut Evirgen Kimdir? Kaç Yaşında?

Serenay Sarıkaya'nın Sevgilisi Umut Evirgen İle Romantik Gecesi! Umut Evirgen Kimdir? Kaç Yaşında?

Yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen, Adana'ya sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın yanına gitti. Son dönemde ilişkileriyle gündeme gelen ikili aşklarına son hızla devam ediyor. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren ikili, Serkan Kaya’nın aşk şarkıları eşliğinde romantik anlar yaşadı. Peki Serenay Sarıkaya'nın yeni sevgilisi Umut Evirgen kim? Umut Evirgen nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen’in ilişkisi tam gaz sürüyor. Evirgen, şu günlerde “Şahmaran” dizisinin çekimleri için Adana’da olan Sarıkaya’yı yalnız bırakmadı.

Evirgen hafta sonu Adana’ya gitti ve Sarıkaya’yla 6 Kasım’da Serkan Kaya’nın sahne aldığı Jolly Joker’de eğlendi.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren ikili, Serkan Kaya’nın aşk şarkıları eşliğinde romantik anlar yaşadı.

Serenay Sarıkaya’nın başrolünü oynadığı Şahmaran dizisinin çekimleri önümüzdeki günlerde de Adana’da sürecek.

Umut Evirgen Kimdir?

Umut Evirgen Kimdir?

Sinema dünyasının genç isimlerinden Umut Evirgen, 26 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Genç sinemacı Umur Evirgen yönetmen, senarist, yapımcı ve işletmecidir.

Bugün 31 yaşında olan Umut Evirgen Lisans eğitimini New York’da Berkeley College’de İşletme alanında tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönmüş ve yüksek lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sinema TV alanında yapmıştır.

Umut Evirgen Filmleri

İlk kısa filmi olan İyi Yemek Öldürür’le aralarında Edmonton Film Festival (Oscar Qualifying)’in de yer aldığı pek çok festivale katıldı. ClujShorts ve Short to the Point festivallerinde En İyi Kurgu, Malatya Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü aldı.

Senaristliğini yaptığı projeleri hayata geçirebilmek için 2019 yılında Set Sanat Prodüksiyon’u kurdu. İlk uzun metrajlı filmi olan Ben Bir Denizim’in senaristliğini ve yönetmenliğini yaptı. Filmin başrollerinde Serkan Keskin, Gürberk Polat, Celil Nalçakan ve Sitare Akbaş yer aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın